anthropocene

Ett partipolitiskt oberoende frihetligt forum för debatt och opinionsbildning

Demokrati

Oligarkernas och antinationalisternas kolportör

Jag delar helt Birger Schlaugs och MaLou Lindholms analys av Centerledarens olämplighet att företräda svenska folket. I dagens Expressen har de publicerat en debattartikel som alla bör läsa.Jag återger artikeln i stora drag här:

Lars Bern

 

Röster har … hörts för att Annie Lööf inför komplicerade regeringsförhandlingar skulle kunna vara den möjliga kompromissen.  Ett moraliskt hederligt kort inför valet av nya statsminister. Ett kort som på framsidan visar en glatt leende drottning med vurm för human flyktingpolitik bör synas. Men baksidan visar något annat, något som hon uppenbarligen inte vill tala om, som få känner till och som innebär att hon rimligen bör vara diskvalificerad som såväl statsminister som utrikesminister. Att ens vara statsråd i en svensk regering kan ifrågasättas. Förra året blev nämligen Annie Lööf invald i Trilaterala Kommissionen.

Organisationen är en av de lobbyorganisationer som bildats av hyperrika angoamerikanska oligarker för att påverka världsordningen till sin och sina globala bankers och företags fördel. Bilderbergruppen är en annan lobbygrupp från samma ekonomiska maktelit. Jag har tidigare i olika sammanhang skrivit om det politiska program som denna krets driver och vars ena mål är att avskaffa nationellt självbestämmande och införa globala icke demokratiska beslutsmekanismer, red anmärkning.

Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar. Långt ifrån värden som kännetecknat till exempel socialliberaler.

Organisationen bildades för 45 år sedan av bland annat David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski.  Man ville samla “de bästa hjärnorna” i Västeuropa, Nordamerika och Japan för att dessa  ”med ljus och ledning” skulle fungera som rådgivare för världens formella beslutsfattare. De främsta hjärnorna visade sig finnas hos främst företrädare för monetära intressen såsom transnationella bolag, finansiärer, banker och deras uppbackare i medievärlden. Syftet är inte att värna vare sig demokrati eller demokratiska institutioner. Tvärtom. Att som aktiv partiledare låta sig väljas in i denna organisation pekar på extremt dåligt omdöme. Att sitta i en regering är ett förtroendeuppdrag från oss som bor i Sverige, syftet är att ta tillvara vårt intresse. Inte den globaliserade sentida kapitalismens intresse.

Att det varit möjligt att lansera just Annie Lööf som ny medlem i Trilateralen lär inte bara bottna i att hon har nyliberalismens moder Margaret Thatcher och dess mest välkända filosof Ayn Rand som förebilder. Hon ses av vissa som en tänkbar blivande statsminister. Vilket bland annat  professorn i statsvetenskap Magnus Hagevi betonat när Värnamo Nyheter uppmärksammade att bygdens dotter minsann varit inbjuden till Bilderbergergruppen (en annan privat elitorganisation där samtal om världen förs): “Man ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor”.

Inget fel i det. Och var och en har rätt att vara med i de organisationer man vill. Även sådana som driver nyliberalismens idéer. Men alla kort bör vändas på. Även det vars framsida visar en glatt leende drottning med vurm för human flyktingpolitik. Sverige behöver inte en statsminister – eller ens ett statsråd – som är medlem i en privat global organisation som bakom stängda dörrar har som syfte att leda världen.

 

Av Birger Schlaug

Fristående debattör, fd språkrör (MP)

MaLou Lindholm

fd EU-parlamentariker (MP)

65 reaktioner till “Oligarkernas och antinationalisternas kolportör

  1. Här är flera fiender!

   Ett upprop har just nu undertecknats i regeringskansliet som kan ses som riktat mot en möjlig kommande alliansregering.

   Uppropet är utomordentligt anmärkningsvärt och bör leda till en djupgående debatt inom och utom regeringskansliet. Ytterst vittnar det faktiskt om bristande respekt för vårt parlamentariska och demokratiska systems sätt att arbeta.

   UD-tjänstemännens politiska aktivism på arbetstid, där tjänstemännen ville ha Regeringskansliets förvaltningsavdelnings garantier att en ospecifik ”Värdegrund” på arbetsplatsen skulle övertrumfa Regeringsformen vid ett regeringsskifte.
   Genom sina formuleringar målades kommande alternativa regeringar, alla utom en S-ledd ministär, som rasistiska eller på annat sätt diskriminerande.

   En rimlig slutsats av detta upprop är att tjänstemännen i regeringskansliet är befriade från den opolitiskhet som kringgärdar en anställning på UD eller inom Regeringskansliet.

   Gilla

   1. Kan bara instämma. Kulturmarxistiskt finns uppenbarligen överallt i samhället. Bolsjeviker med en värdegrund som är idiotisk. Över 80% av väljarna röstar för mer massinvandring, kriminalitet, våldtäkter och personrån samt ekonomisk ruin. Våra landsmän är lydiga det destruktiva etablissemanget. Otroligt vansinne.

    Gillad av 2 personer

   2. Alla som skrev på ud’s upprop bör entledigas från sina arbetsuppgifter, och eventuellt entledigas från sina tjänster helt. Vi kan inte ha illojala tjänstemän som sätter sina egna idiologier för landets konstitution. Helt sjukt faktiskt!

    Gilla

 1. Att ”verka men inte synas” kan ses som oskyldig anspråkslöshet. Men det passar även bra in på en skötaren av en marionetteater. Bra att veta att Annie Lööf plockats upp som en marionett i Oligarkernas teater.

  Gillad av 3 personer

 2. Intressant att läsa, då jag länge tyckt att det måste vara något mer än övertygelse som driver henne, det känns att det inte går att lita på henne .

  Gillad av 4 personer

 3. Som sagt !! Bilderbergs satsning från tidigare verkar gå hem ! De vet vilka som de kan manipulera . De verkar även vissa om att detta lands folk går att manipulera lika lätt . Finns det ingen hejd på galenskapen ? Vad krävs för att vi ska agera ? 80 procent av väljarna tycks vara nöjda . Övriga är satta på läktaren . Ståplatsläktaren till på köpet . När kan vi få sätta oss ner och se ljust på framtiden även vi som har den bakom oss , NÄR ? Oron och tröttheten tär . Mvh Peter Sjönström

  Gillad av 1 person

 4. Det kan som en motvikt i den svenska ”demokraturen” vara värdefullt att lyssna på Donald Trumos lysande tal i FN och de märkliga kommentarer som talet fick i SVT. När det gäller SVT och de dominerande svenska media så kan man utan att överdriva tala om ”Fake News” dvs undanhållande av relevant information på ett sätt som hör hemma i totalitära stater.

  Lyssna här och bilda Er en egen uppfattning:

  Gillad av 3 personer

 5. Eliten tjänar biljoner på krig och flyktingar. Löfven och Reinfelt har också ingått i denna världsförstörande
  Organisationer.

  Gilla

 6. Man bör vara lite skeptisk till personer i ledande ställning som förordar 30 miljoners invandring till lilla Sverige.
  Det verkar som sådana åsikter är skapade av högre instanser som inte ser till vårt rikes väl.
  Kanske det är olagligt numera att vara lite skeptisk men svårt att låta bli.

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/07/10/globalismen-framtidshopp-eller-hotet-mot-var-civilisation-del-6-trilaterala-kommissionen-tc/

  Gillad av 1 person

 7. Globalisterna spelar sitt spel och bara rätt lämpade personer är godkända. De testar dem för att se hur mycket de jagar efter att vara duktiga och hur villiga de är för att leva upp till den bilden. Tack alla vakna fd. politiker som också verkar ha tagit avstånd från cirkuspolitiken som den ser ut idag. Annie Lööv är den personen som bara kan känna ett värde utifrån andra men inifrån henne själv är det blankt, kanonämne för gubbarnas verksamhet. Feministerna är också ett gäng som är villiga till vad som helst för lite beröm av gubbarna, helt otroligt hur duktiga samhället har varit att sudda bort självförtroende (jaget) hos medborgarna.

  Verkar som svenskarna vaknar upp mer och mer iaf då en var på ett varuhus och säljaren var väl informerad om globalisterna och deras agenda. Undrar ändock vad som har gjort att vi verkar vara i ett tillstånd av ”no reaktion”, nästan så vi skulle vara i ett sovandes rus, konstigt medgörliga. Kanske att Reinfeldts bok om det sovande folket handlade om något han hade kännedom om?

  Gillad av 2 personer

  1. Tänk också tanken om 1,7 miljoner människor skulle gå ut och visa hela samhället att de inte accepterar det mest odemokratiska valet genom tiderna. Eller skulle det visa sig att det kanske är det dubbla när alla väl visar upp sig?

   Gilla

  2. Reinfeldt visste såklart att Sverige är det sovande folkets land och att dem tolererar vad som helst, även landets kollaps. Det troligen därför Sverige blev ett pilotprojekt, precis som forna Jugoslavien engång var. Conquer and divide at any cost!

   Gilla

 8. Förklarar varför Lööf inte vill ha med SD att göra. Hon är inte ensam hela 7-klövern är på samma linje. Undrar hur länge manipuleringen pågått? Många år. Kan hoppas att detta kommer till allmänn kännedom. Samt övriga svenskar.

  Gillad av 2 personer

  1. Inget alls egentligen. Betydligt värre resa än SD. Men det pratas det inte om.Till slut blir ett HBQT parti för Södermalm. Inget syfte alls längre.

   Gilla

 9. Tröttsamt att bilderbergarna, the king makers, alltid ska få sin vilja igenom, mao mest troligt Annie Lööf blir svenska Macron.

  Gilla

 10. Usch hon är så sliskig och falsk såklart säger inte SVT, SR, DN, SVD något om detta, bort med henne! men de är väl redan avgjort att hon ska bli nästa statsminister. bananrepublik!

  Gillad av 2 personer

 11. Usch, det börjar bli ruggigt nu. Men det är bra att detta kommer från gamla kloka miljöpartister, från den svunna tiden när detta parti verkligen tillförde debatten något bra. Hörde idag på radion, hur s.k. expertkommentatorer börjar föreslå denna Lööf som vår statsminister. Varför i hela friden skulle hon bli det? Det finns ingen logik i det någon stans. Det lät som att hon skulle bli det, för att det är enda sättet för sossarna att med samarbete med centern, stänga SD ute.
  De kallar SD rasister samtidigt som SVT gör bort oss inför hela Kina, den historien kommer kosta.
  Samtidigt gör migrationsverket ytterligare en grupp med islamister (de i Kina, med något konstigt namn) till möjliga invånare i vårt land. Alltid dessa islamister. Även Dalai Lama varnar Europa för att invandringen förgör vår kultur. Detta vet han av egen erfarenhet.
  Det är väl våra råvaror till batteriindustrin globalisterna vill åt.

  Gillad av 3 personer

  1. Dalai Lama har också varit i globalisternas spel, antingen att de spelat fulspel med honom eller självmant, gissar på det första.

   Gilla

 12. När jag läser det här och kommentarer på Annie Lööfs twitter, vill jag göra mina medmänniskor uppmärksamma på en grundsten i den fascistiska ideologin: Folket har inte förmåga att förstå vad som är bäst för dem och därför behövs en elit som styr. Om någon idé eller person lyckas få folkets bifall gäller det att motarbeta detta till varje pris.

  Eliten behöver ”sina” politiker för att behålla styrförmågan och Annie är bara ytterligare en i raden. I en värld där 40-60% av ekonomin styrs av politiska beslut är det givet att de privatekonomiska giganterna har ett starkt intresse i vilka som utses till politiska ledare.

  Gillad av 2 personer

  1. Meen, Annie Lööv 😦 . Folk kommer att stänga av TV,n så fort hon är i rutan och ingen information som globala gubbarna vill att vi ska stoppa ini våra huvuden kommer att nå fram, 0 mottagare. Onödigt att ens försöka 🙂

   Gilla

  2. Just det eliten, som bl.a äger banksystemet och skapar våra pengar som skuld, behöver sina marionetter. Sedan efter avgång får de sin belöning så de – som Lars Bern påpekat – inte kan beskyllas för korrumption. Några rejält belönade: Erik Åsbrink, Persson, Steen, Reinfeldt, Borg, Östros, Hägglund, Olofsson, m.fl. Nej tyvärr finns ingen ordnad opposition mot globalisterna/den djupa staten i Sverige som man har i tex USA, Ryssland, Turkiet. Vi är och förblir ett försöks -. och lydland. Ett av de tydligaste exemplen är attackerna mot våra kontanter. Det är stor risk att vi får fortsätta att styras från Investors kontor. /f.d bankstyrelseledamot

   Gilla

 13. Det som står helt uppenbart är att det i dagens samhälle är alltför stor diskrepans mellan det politiska skeendet och folkets kunskap.
  Detta måste korrigeras om man skall ha en rimlig chans att utöva demokratisk ordning.
  Idag utnyttjas karriäristråttor hungriga efter belöningar av ännu penninghungrigare storföretagare. Vad dessa storföretagare måste börja att begripa är att det i längden lönar sig bäst med något som kallas balans. De kan också reflektera över betydelsen av ordet förnöjsamhet.

  Vidare gör dessa storföretagare det stora misstaget att se massorna som inte lika smarta som de själva, Eller åtminstone ha en övertro på hur mycket som skiljer dem från mannen på gatan, Denna övertro har lett till x-antal havererade maktcentra i världen eller havererade företag. Det är dessutom en icke oväsentlig skillnad på att vara duktig företagsledare och duktig politisk ledare. Att få miljontals människor mot sig måste sägas vara föga ärofullt att ha uppnått på gamla dar. Ett verkligt misslyckande som människa och medmänniska här på jorden.
  Att bli omtyckt av miljoner och ihågkommen som en glädjespridare borde istället eftersträvas. Tänk så mycket roligare alla skulle ha det.

  Att tänka på vad gud säger om mammon och om att förslava sin nästa är även bra. Att tro sig ha fribiljett att leka gud bara för att man är en duktig företagare, Ja då skall man nog nyktra till och tänka ett varv till.

  Situationen idag i valet liknar den när allmogen inte kunde räkna -Att då försöka sig på att utnyttja situationen, sina ev extrakunskaper till att lura skjortan av dem.
  Ja, Då är man inte bättre än en simpel tjyv. Det kommer initialt att gå, men allmogen är många och de kommer att jaga skojarna med sina högafflar.

  Ödmjukhet, Vänlighet, korrekthet vinner däremot alla gånger.

  Gillad av 2 personer

 14. Svenska folket och politiker i synnerhet har ALDRIG lärt sig att de skall representer just folket och inga andra.
  När får vi en GRUNDLAG som ger väljaren rätten att sparka odugliga, missbrukande och kränkande politiker?

  Gillad av 2 personer

 15. Här är listan över företag och företagsägare som tycker att man INTE ska samarbeta med SD.
  Bra att veta när vi ska utöva vår konsumentmakt. Kan de, kan vi.

  Mats Andersson, vd NO2CO2
  Lili Assefa Wolf, vd Assefa ¬Communication
  Johan Attby, vd Fishbrain
  Carl Bennet, huvudägare Lifco, Getinge, Arjo och Elanders
  Anna Bennich Karlstedt, leg psykolog och företagare
  Michaela Berglund, vd Michael ¬Berglund AB
  Helena Bodin, vd Anders Bodin ¬Fastigheter
  Fredrik Eriksson, krögare och ¬företagare Långbro Värdshus
  Karin Forseke, investerare och rådgivare
  Mattias Fyrenius, vd Nobel media AB
  Johanna Frelin, vd Tengbom
  David Frykman, investerare och ¬entreprenör
  Hanna Halpern, vd ¬Restaurangakademien
  Jonathan Hirschfeld, vd och grundare Eytys
  Frank Hollingworth, creative director och grundare King
  Mohammed Homman, vd och ¬grundare Vironova AB
  Carl Hirsch, vd Industricentralen AB
  Joanna Hummel, vd Lyko
  Johan Ihrfelt, vd OX2 Group
  Sebastian Knutsson, entreprenör och grundare King.com
  Kent Löwenberg, vd Scandinavian Steel AB
  Carl Manneh, entreprenör och grundare Mojang
  Sunit Mehrotra, vd och Grundare King
  Mikael Nachemson, Styrelseordförande och grundare Påmind AB
  PG Nilsson, krögare Svenska Brasserier
  Urban Pettersson Bargo, vd WeMind psykiatri
  Pär-Jörgen Pärson, Venture capital-investerare
  Eva Redhe, investerare och rådgivare
  Hugo Rehnberg, entreprenör
  Peter Rothschild, styrelseordförande Biogaia
  Daniel Sachs, vd Proventus
  Max Schiller, creative director och grundare Eytys
  Ola Serneke, vd Serneke Group
  Johan Skarborg, vd Academic Work
  Eugen Steiner, partner HealthCap, MD, PhD
  Anna Stenberg, grundare Wes
  Marcus Storch
  Thomas Tegenmark, vice vd WeMind psykiatri
  Elisabeth Thand Ringqvist, affärsängel
  John Wattin, styrelseordförande Inbox Capital
  Robert Weil, styrelseordförande ¬Proventus

  Gillad av 2 personer

   1. Att denna etniska grupp skall omfattas av minoritetslagstiftningen är för mig oförklarligt, att Samerna har det är helt riktigt pga. deras historiska levnadshistoria. Men man kan inte omfattas av en minoritetslagstiftning om en grupp människor från en annan kultur och värdegrund invandrar till ett annat land. Det hela började redan på Gustav den 3:s tid – statskuppen och mordet på vår kung Gustav den tredje pga. adelns leverne och skuldsättning av Nationen Sverige. Han ville införa en annan penningpolitik och begränsa adelns vidlyftiga leverne.

    Mvh
    ToTh

    Gilla

 16. Så här skrev jag två dagar före valet på denna blogg: ”8 september, 2018 kl. 01:51
  Efter en debattkväll med statsvetaren Leif Lewin i torsdags i Uppsala står det tämligen klart att årets riksdagsval har förlorat mycket av sin betydelse. Detta då 70 % av de politiska beslut som är avgörande för oss i Sverige avgörs av EU. Inte enbart av dess parlament utan där ministerråd och kommission också står för besluten. I den svenska Riksdagen görs numera bara 30 % av de beslut som avgör vår offentliga makt. Oräknat är de beslut som tas av den ekonomiska makten, där familjer som Bonnier, Wallenberg m.fl styr. Men när det gäller det demokratiska underskottet i EU är denna artikel om Walter Hallstein , arkitekten bakom EU och dess förste ordförande för kommissionen åren 1957-68. oerhört väsentlig. Läs och begrunda:
  https://newsvoice.se/2017/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/
  Mitt stalltips till ny svensk statsminister som kommer att hårdlanseras av Bonniers blir därför Annie Lööf. Hennes deltagande i senaste Bilderbergmötet är bara ett tecken i den riktningen. ”
  Redan på måndagen började TV4 (Bonniers) hårdlansera Annie Lööf, som statsminister. Därför är det befriande att Schlaug och Lindholm får in detta debattinlägg i Expressen (också Bonniers). Jag håller med Birger och MaLou om att en mittenregering ledd av Annie Lööf vore förödande för svenska folket.
  Vi behöver ännu mer sprida denna information.

  Ingemar Ljungqvist, chefred http://www.almanova.eu

  Gillad av 1 person

  1. Det innebär att de 30% som beslutas i Sveriges Riksdag i själva verket är beställningsgods från Globalisterna. Jan Björklund, Stefan Löven och Annie Lööf m.fl. har besökt, eller snarare blivit inbjudna av Wallenberg, till Bilderberggruppen och fått sina instruktioner. Med Annie Lööf som eventuell statsminister är det riktigt kört då hon numera även är medlem i Trilaterala kommissionen. Tidigare ledare som Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt med flera har en eller flera ggr deltagit i dessa obskyra möten.

   Så någon självständig Riksdag har vi inte, ej heller någon Riksbank som styrs av det demokratiska skrået då de numera lyder under BIS. Demokratin i västvärlden är en kuliss där vi inbillas att vi medborgare har något att styra över. Det var längesedan om ens någonsin vi haft ett eget beslutande parlament. Det som framkommit här så kommer utmobbningen av SD i ett helt annat ljus.

   Gillad av 1 person

 17. Där vann MP många poäng i mina ögon, i varje fall BS.
  Dessutom är Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, förutom Annie Lööf också i mina alldeles privata ögon moraliska förrädare av vårt Fosterland. Vad vi trogna behöver är Riksrätten tillbaka inklusive tjänstemanna-ansvaret samt sanningskommissioner. När skall profanum vulgus vakna och förstå att vi är grundlurade.

  Gillad av 3 personer

  1. Ja det är glädjande att läsa Birger Schlaugs argumentation, även om han väljer att inte med ett ord beröra ”den djupa staten”. När vi startade MP i början på 80-talet fanns det en stark grupp som ville att MP skulle arbeta för en ekonomi som utgick från folket. Att folket skulle få kontroll över skapandet av våra pengar/betalningsmedel. De ledande med BS motsatte sig detta med kraft och så utvecklades MP till ett vanligt parti som böjer sig under bank- och finansoligarkin…precis som hela västvärlden. Både i Sverige och västvärlden ligger skuldbördan till (de av privatbankerna skapade betalningsmedlen) på ca 3 ggr BNP

   Gillad av 1 person

 18. Sprid dagens krönika med kommentarer så mycket ni kan.
  För övrigt har en möjlig lösning: hoppas Annie L blir på trinten så fort som möjligt igen.

  Gilla

 19. Annie Lööf en ruggig människosyn. Det är bara för arbetare att flytta till det land där man producerar. Hon ser människa som handelsvara. Så hon har inget gott att göra för Sverige o svenskarna.

  Gilla

 20. Kan instämma Annie Lööf bryr sig inte det minsta om den svenska befolkningen. Undrar vilket hem hon kommer ifrån. Hur kan man inte bry sig om sin egen befolkning . Hon skall inte väljas till någon regering då går landet under.

  Gillad av 1 person

 21. Något som jag funderar på ,,, nån som kan förklara varför expressen tar in detta ,, detta är ju inte förenligt med deras globalistiska agenda ,,,,
  pelle

  Gilla

 22. Det är ju lite märkligt att Birger och MaLou, nu framför sina farhågor över inflytandet från dessa ljusskygga globalistorganisationer.
  Dom måste ju haft kännedom om detta långt tidigare men då valt att vara tysta.
  Kan det vara så att dom tidigare såg chansen att få vara med och leka på globalisternas bakgård, men insåg att så aldrig skulle bli fallet, nu tar skeden från munnen och försöker skapa sig ett rampljus på annat sätt genom att avundsjukt avslöja det man tidigare hoppades få vara en del av?

  Gillad av 1 person

 23. Jag såg det redan för över 10 år sedan, Annie då Johanssons övertydliga vurmande för den esoteriska makteliten.

  Ugglan är förstås makteliten maskot, Annie vill visa att hon minsann vill bli en i gänget av maktspelare. Hon passade Ugglan till Stefan Löfven, som mycket riktigt blev både partiledare för sossarna och statsminister, kanske var det Annies förtjänst?

  Löfven och Lööf är rena maktspelare förstås. Ideologiska grubblerier är nog inget som håller endera av dem sömnlösa, makt för maktens egen skull läser jag i dem. Så 2007 såg jag ledaren för ung-c visa upp sig med en uggla som överlämnades till den otroligt fult spelande fackpampen Löfven, 10 år senare är de båda partiledare och kanske snart har de båda varit statsministrar. Bilderberginbjudan är en självklarhet, och de verkar följa i den statslösa CIA agenten Carl Bildts fotspår. Ni vet han som ”anljög” att han inte längre var medlem i CFR i en intervju i samband med att Carl tillträdde som statsminister. En intervju som SR tyvärr inte kan hitta längre. Ja man kan gräva hur länge som helst men jag känner mig smutsig redan.

  Gilla

 24. ” Annie Lööf stöttar Hillary Clinton: ”I’m With Her”
  Centerledaren Annie Lööf befinner sig på Demokraternas konvent i USA för att visa sitt stöd för Hillary Clinton.
  https://omni.se/annie-loof-stottar-hillary-clinton-i-m-with-her/a/4LV56
  Tänk – inte ens Annies stöd hjälpte, det säger en del om Donald´s styrka.
  Ovisst är om småländsk folkvisdom också stöder Clinton-familjens otukt under
  presidentperioden. NamNam för spioners politikerutpressning. Finns någon Mona i
  Värnamo ?

  Gilla

  1. Ska man tro Q så Fru Clinton , mycket , mycket pyrt till. Så vi får väl se hur länge Annie Lööf vill associeras med henne.

   Gillad av 1 person

 25. I Trilaterala Kommissionens logga, kan tre sexor utläsas. Enligt Bibeln är talet 666, djävulens tal! Detta visar väl om något vad man kan vänta sig av denna organisationen!

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.

%d bloggare gillar detta: