General_Micael_Bydén

Häromdagen kunde vi läsa i DN en uppmaning från Sveriges ÖB Micael Bydén att det finns skäl för alla att följa händelseutvecklingen, vara kritiska till delar av informationen och hålla sig till traditionella medier (MSM och Public Service) som man kan lita på.

Det är ett oroande fenomen att vi har högt uppsatta ämbetsmän såsom ÖB och Rikspolischefen som försöker påverka politiken i landet. Det underminerar statsmaktens auktoritet.

Idag har vi fått en illustration av hur totalt fel Bydén har. Det går inte att hålla sig allsidigt informerad och följa händelseutvecklingen om man håller sig till traditionella medier. Det som förmedlas där är mest medveten propaganda eller så förtiger man sådant som etablissemanget inte vill att folket skall veta.

I flera månader har vi kunnat läsa på icke traditionella medier om presidentkandidaten Hillary Clintons allvarliga hälsoproblem. Allt från hennes svårigheter att gå, okontrollerade rörelsen och väldiga hostattacker. Det är först när hon totalt säckar ihop inför världens TV-kameror som Bydéns traditionella medier tvingas förmedla informationer om det som alla vi andra vetat under hela sommaren.

Vi har fått ytterligare ett bevis på den medvetna desinformation och det förtigande av viktiga nyheter som våra MSM och Public Service ägnar sig åt. Etablissemangets medier är genuint otillförlitliga om ni vill hålla er informerade.

Läs t.ex. Newsvoice och Anthropocene så får ni veta hur det verkligen hänger ihop och lyssna inte på Bydén som av allt att döma inte är att lita på.