cropped-ville31.jpg

Mitt Facebook-konto har idag passerat 4000 vänner som sökt sig dit. Det glädjer mig med tanke på att Facebook för mig är ett sätt att nå ut med min opinionsbildande verksamhet efter att jag 2008 blev portad av Main Stream Media. Det inträffade efter att jag i SvD kritiserat klimatalarmismen.

Samtidigt slår antalet besök på min blogg https://anthropocene.live/ nya rekord hela tiden. Det är självklart att detta genomslag för opinionsskapande verksamhet utanför av etablissemanget styrda medier oroar dem.

Vi bevittnar idag en intensiv debatt inom hela västvärldens globalistiska etablissemang inom politik och MSM, rörande hur man skall kunna tysta den typ av opinionsbildning som jag ägnar mig åt. Deras medier vågar idag inte tillåta en öppen debatt och har därför stängt allmänhetens möjlighet att kommentera vad de skriver och påstår. Man anklagar alternativmedia för lögner och falska påståenden, när verkligheten är att MSM står för en systematisk desinformation och osaklig propaganda på en rad områden, vilket med stor tydlighet visats under den amerikanska presidentvalskampanjen.

Om vi vill ha kvar vår yttrandefrihet och rätt att ifrågasätta och diskutera globalisternas åsikter som de kallar värdegrund, måste vi försvara denna rätt dagligen.

Lars Bern

PS. Jag får dagligen en massa meddelanden och synpunkter från FB-vänner som jag av förklarliga skäl har svårt att besvara annat än i undantagsfall. Det blir helt enkelt för mycket. Så skriv inte meddelanden utan kommentera på tidslinjen istället. Och ni som kommenterar på bloggen, skriv inte långa egna uppsatser, jag har inte en chans att moderera dem. Det senare är tyvärr nödvändigt av skäl som jag tidigare redovisat. DS.