c4oahbjwyaazatv

Den här bildsviten visar tre amerikanska efterkrigspresidenter som jag högaktar. Den ligger utlagd på Facebook av en vän till mig på vänsterkanten som hatar Trump. Hans syfte är givetvis att förlöjliga honom. Men vid en närmare granskning skjuter detta tarvliga hat sig själv i foten.

Låt mig förklara.

Nationalisten John F. Kennedy ställde frågan till amerikanerna i sitt invigningstal: Fråga inte vad USA kan göra för dig, utan fråga vad du kan göra för USA. Han var en stor president därför att han satte stopp för Sovjetiska kärnvapen på Kuba och han räddade Västberlin från kommunistiskt maktövertagande när han i ett tal i Berlin 1963 utropade Ich bin ein Berliner!. Han utmanade även det militärindustriella komplexet styrt av Washington globalistiska elit (de som nu driver Trumphatet). Det senare kostade både honom och hans broder Robert livet.

Ranold Reagan är efterkrigstidens utan konkurrens mest framgångsrika president. Han förlöjligades och förminskades i svenska politiskt korrekta MSM på liknande sätt som man nu gör sitt yttersta för att förminska Donald Trump. Bilden av Reagan som förmedlades var att han var en billig B-skådespelare. Verkligheten skulle som vanligt när det gäller svenska medier vara något helt annat. Reagan var presidenten som avslutade det Kennedy påbörjat och gjorde slut på det kommunistiska Sovjetimperiet. Han storhet underströks av att han i segerns ögonblick räckte ut handen till Michail Gorbatjov och ryssarna.

Nationalisten Donald Trump har alla förutsättningar att gå till historien som ännu en av de stora amerikanska presidenterna. Han har som Kennedy utmanat den styrande globalistiska eliten med Soros i spetsen. Och han har tagit på sig uppgiften att sätta stopp för den islamistiska terrorism som är på väg att förgifta hela världen. Den målsättningen är grundorsaken till hatkampanjen från vänsterns sida mot honom. Under fredspristagaren president Obamas katastrofala och till islamismen eftergivna åtta år vid makten, har denna terrorism vuxit med flera tusen procent. Obamas politik har skapat en islamistisk terrororganisation i klass med nazismen i form av IS. Syftet har varit att utnyttja den som en proxyarmé för globalisternas strävan att krossa nationalstater i Mellanöstern som står i deras väg. Vi vet inte om Trump kommer att lyckas, men för allas vår skull måste vi hoppas det. Lyckas han blir även han historisk. Om åtta år vet vi.

Alla dessa presidenter har barn. Mig veterligt tog sig inte motståndet mot Kennedy och Reagan sådana former att man gav sig på och trakasserade och diskriminerade deras barn. Men det är exakt vad som nu sker med Trumps dotter Ivanka. Hon har bl.a. blivit trakasserad när hon varit på resa med sin familj och affärskedjor med vänsterinriktade ägare har slängt ut produkter ur sortimentet som hon designat, sedan hennes far valts med förkrossande majoritet i ett demokratiskt val till president.

Att försöka förlöjliga en far som försvarar ett av sina barn mot rent hat på detta sätt är ett moraliskt lågvattenmärke. De som lånar sig till sådan propaganda förminskar och förlöjligar bara sig själva.

Jag tycker det hedrar Trump att han öppet reagerar och försvarar sitt barn, jag skulle göra exakt detsamma i samma situation. Ni som lägger ut sådana här försök att förlöjliga Trump. Om det var ert barn som på detta sätt blev trakasserat p.g.a. något som ni själva står för – skulle ni då tiga?