Den nya genomreviderade fjärde upplagan av boken om Den Metabola Pandemin är nu under tryckning och kan beställas på http://www.litenupplaga.se/1940. Leverans är beräknad om ca. två veckor.

Jag har minskat texten från den förra upplagan för att få med en stor del nytt material i boken och länkar till mina källor har ökats till över 700 för er som vill studera vidare och se varpå jag baserat mina slutsatser.

Beställ boken nu och försäkra er om böcker att ge bort i julklapp, sannolikt tar den första tryckningen slut ganska fort med tanke på allt visat intresse.

Lars Bern

 

Om ni vill stödja mitt arbete ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441