Mats Jangdal har gjort en sammanställning av the Non Profit Industrial Complex som driver den klimathype som just nu är på väg att helt ruinera Västeuropa i allmänhet och Sverige i synnerhet. Jag återger nedan Jangdals sammanställning så kan ni döma själva.

“What’s infuriating about manipulations by the Non Profit Industrial Complex is that they harvest the goodwill of the people, especially young people. They target those who were not given the skills and knowledge to truly think for themselves by institutions which are designed to serve the ruling class. Capitalism operates systematically and structurally like a cage to raise domesticated animals. Those organizations and their projects which operate under false slogans of humanity in order to prop up the hierarchy of money and violence are fast becoming some of the most crucial elements of the invisible cage of corporatism, colonialism and militarism.” — Hiroyuki Hamada, artist

Hur många av nedanstående organisationer tror ni drivs av ideellt arbetande människor och deras medlemsavgifter och hur många är finansierade och styrda av den globalistiska oligarkin vars mål är världsherravälde?

Lars Bern

 

Det är inte en konspirationsteori, det är en sammansvärjning!

Vi står inför en veritabel “shitstorm” av omotiverad klimatpolitik, Sverige och svenska politiker vill naturligtvis vara bäst i klassen och gå före. Min sammanställning visar hur falskt budskapet är, samt med vilken hög grad av samordning budskapet framförs.

Den fria undersökande journalisten Cory Morningstar är enligt egen utsago en miljöaktivist med fokus på global ekologisk kollaps och politisk analys. Hon är bosatt i Kanada och skriver på Wrong Kind of Green, The Art of Annihilation och Counterpunch. Likväl har hon grävt fram och publicerat graverande bevis för hur stor och mäktig kretsen kring Greta är.

Jag har utnyttjat rätten att använda Morningstars text under Creative Commons och gjort en PDF (149 sidor) som kan laddas ned här på Frihetsportalen (längst ned). Hennes artikelserie börjar här.

Man kan säga att hon följer två linjer i denna artikelserie. Den första, att makten länge utnyttjat tonårsflickor för att göra sitt budskap attraktivt och samtidigt få det att framstå som oantastligt. Det andra, att klimatalarmismen har stöd av familjer som Rockefeller, Rotschild, Soros, Ford, Gates, Jobs, Bransom med flera. Det vill säga att de har nästan mer pengar att lägga på detta än alla vi andra tillsammans. De har också investerat i klimathotet och förväntar sig en avsevärd avkastning.

För att säkra sin avkastning, att inget går snett i propagandan, har de försett Greta med en överrock, eller flera. Den som synts mest är Luisa Neubauer, med koppling till Fridays For Future. Hon har nu erbjudits en styrelsepost i Siemens. Men den som har mest makt och tyngd i dessa frågor är utan tvekan Jennifer Morgan, som varit klimattalesperson för Greenpeace, ledare för IPPI (FN-anknutna International Policies & Politics Initiative) och WRI (World Resources Institute, en av flera finansorganisationer med intressen i klimatfrågan). Hon har varit Gretas resesällskap på hennes ”world Tour” det senaste året.
Tydliga kopplingar finns också till det demokratiska partiet i USA. Initalt är det förmodligen AL Gore och hans intressen i klimatfrågan som gett utslag. Här kan nämnas Barack Obama, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Bernie Sanders, Tulsi Gabbard, Alexandra Ocasio-Cortez och partiets Green New Deal, som alla figurerar i texten.
Jag har ur texten vaskat fram över 70 organisationer som figurerat runt Greta. Vidare finns här twitteradresser som omnämns i artikeln. Den som önskar kan genom att skriva in en sådan twitteradress följa vilka dessa personer och organisationer umgås med och hur de berömmer varandra. Jag har inte hittat twitterkonto till alla, vissa har flera. Den Climate Psychologist som Morningstar hänvisar till är Margaret Klein Salamon=@ClimatePsych. Här är listan.

Organisation Twitter
350 Action @350action
350.org @350
Avaaz @Avaaz
Bilderberg
Bill Gates @BillGates
Blended Finance Taskforce @blended_finance
Brand New Congress @BrandNew535
Business & Sustainable Development Commission @BizCommission
CAN International
Capital A Partners
Carbon War Room @cwarroom
Chatham House @ChathamHouse
Climate Finance Partnership
Climate Nexus @ClimateNexus
Climate Reality Project @algore ClimateReality
ClimateWorks Foundation @ClimateWorks
Connect4Climate @Connect4Climate
Data for Progress @DataProgress
Democratic Party of Oregon @WashCoDems
Economy and Climate
Europe Climate Policy Taskforce
European Climate Foundation
Extinction Rebellion @WRYouth, @XRBerlin, @ExtinctionR_SV, @XRebellionUK
Feminivest @Feminvest
Fourth Industrial Revolution @4th_Ind_Rev, @TheGodProtocols, @AseanFourth
Freja Foundation @frejafoundation
Fridays For Future @FridaysForFuture, @FFF_Sweden, @Fridays4future, @FFF_USA
Friends of the Earth @friends_earth, @foe_us, @foeeurope, @FoEint
Funded By Me @fundedbyme
Global Campaign for Climate Action
Global Utmaning @GlobalUt
Grantham Imperial @Grantham_IC
Green Climate Fund @theGCF
Green New Deal @GreenNewDeal_EU, @gndforeurope, @greennewdealgrp, @GreenNewDeal4US
Greenpeace @Greenpeace @climatemorgan
Greta Thunberg @GretaThunberg
Ingmar Rentzhog @bajax
International Policies and Politics Initiative
International Society of Sutainability Professionals
IPCC
Leap L.A. Coalition @NaomiAKlein
M-Kopa @mkopasolar
Mission Innovation Initiative
MoveOn.org (Avaaz) @MoveOn
MPI Digital @mpi_digital
Natural Capital Coalition @NatCapCoalition
New Climate Economy @NewClimateEcon
Oak Foundation @oakfnd
Oxfam @Oxfam
People’s Climate Strike
Real Cap Investment
Social Development Goals @SDG2030
Stockholm Environment Institute @SEIClimate
Sustain US alumni
Svenska Naturskyddsföreningen @naturskyddsf
SWECO @SwecoSweden
TckTckTck @tcktcktck
TeenVogue @teenvogue
The Children’s Investment Fund Foundation
The Climate Finance Partnership
The Climate Group @ClimateGroup
The Climate Mobilization @MobilizeClimate
The Climate Psychologist @ClimatePsych, @KataNylen, @klimatpsykolog
The Club of Rome @ClubOfRome
The Gathering @GatheringAuburn
The Global Commission
The Guardian @guardianeco
The Sierra Club @SierraClub
The Sunrise Movement @sunrisemvmt
Third Generation Environmentalism @e3g
This Is Zero Hour @ThisIsZeroHour
UNFCCC @CFigueres
Vanity Fair @vanityFair
We Don’t have Time @WeDon’tHaveTime0
We Mean Business @WMBtweets
WE Movement @WEMovement
World Bank @WorldBank
World Business Council for Sustainable Development
World Economic Forum @wef
World Resources Institute @WorldResources @WRIGovernance
World Wildlife Fund @WWF_UK
Zero Hour Youth Movement @Jamie_Margolin
@AfrozShah1
@AlexanderSoros
@AlexCKaufman
@ASHoffmann
@biz
@Cathy_IV
@CEBlommestijn
@Davos
@deespeak
@EUatUN
@GenerationCO2
@GlobalShapers
@Greenflow
@HallaTomas
@huffPost
@KittyvdHeijden
@MikeHudema
@n
@PattyArquette
@SwedenUN
@TheDemocrats