Det globala företag som marknadsför den sannolikt absolut hälsovådligaste s.k. livsmedelsprodukten i världen är Coca-Cola. Detta företag säljer en produkt fullproppad med industrisocker som kraftigt höjer blodsockernivån och förfettar levern hos dem som konsumerar produkten. Och deras s.k. sockerfria produkter innehåller artificiella sötningsmedel som även frisätter insulin vilket ger samma skadliga effekter som sockret. Detta är sedan inkörsporten till nästan alla de metabola sjukdomar (insulinresistens, fetma, diabetes, hjärtkärlsjukdom, cancer m.fl.) som orsakat den metabola pandemi som jag tidigare skrivit om i min bok på samma ämne. Denna pandemi skördar 40 miljoner liv i förtid varje år och redan är cirka tre miljarder människor metabolt sjuka.

Som en jämförelse kan vi ta den pågående SARS-CoV-2 infektion som kunnat spåras hos ca. 1,5 miljoner människor som dött med den under 2020. Drygt 0,2 miljoner har dött av den. Och då skall man komma ihåg att det absoluta flertalet som blir dödssjuka av SARS-CoV-2 är just de redan metabolt sjuka. Det innebär att Coca-Colas produkter indirekt medverkar till Covid-19 sjukligheten.

Häromdagen fick jag inbladat i en av Main Stream Medias dagstidningar den rubricerade ytterst påkostade reklamskriften från nämnda globala företag. Detta är ett sätt att sprida sin reklam som dessa företag kommit på, för att med dagstidningen som trojansk häst kunna runda att vi miljövänner undanber oss reklam i brevlådan.

Skriftens cyniska rubrik är VÄGEN FRAMÅT ett magasin om klimatarbete och cirkulär ekonomi från Coca-Cola i Sverige. Denna skrift är ett övertydligt exempel på hur globalisternas företag underblåser klimathysterin för att överrösta alla verkliga miljöproblem och den hälsokatastrof som deras produkter orsakar. Klimathypen är mest en täckmantel som globalisterna använder för att dölja sina produkters verkliga skador på vår livsmiljö.

Genom globalisternas skrämselpropaganda om klimatet får man människor att tro att i stort sett det enda hållbarhetsproblem vi har är den pågående klimatförändringen som därtill till stor del är orsakad av de globala företagens egen rovdrift på våra naturresurser. Den kanske främsta orsaken bakom den stigande halten av växthusgaser är de globala företagens industrijordbruk som förstör världens jordar och gör att deras organiska innehåll omvandlas till koldioxid i atmosfär och hav. Jordförstöringen och den metabola sjukligheten är ett långt allvarligare hållbarhetsproblem än den lilla uppvärmningen av jorden som människan medverkat till.

Det kanske sorgligaste med denna snaskiga skrift från Coca-Cola är att en av vårt lands främsta miljöarbetare Åsa Domeij sålt sig till att medverka.

Om ni inte tidigare insett vilka intressen som ligger bakom oligarkernas monopolmediers sanslösa klimatpropaganda, så har ni nu fått ett övertydligt exempel. Och kom ihåg att bland det klokaste ni kan göra för er hälsa och en hållbar miljö, är att helt avstå från produkter från Coca-Cola!

Lars Bern

Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441