den 6 januari 2022 

Fri översättning av en krönika skriven av Paul Craig Roberts.

En vetenskaplig studie som nyligen släpptes av brittiska forskare fann att för män under fyrtio fördubblades risken för hjärtmuskelinflammation nästan efter den första Pfizer-jabben. Risken fördubblades igen efter den andra jabben och fördubblades igen efter den tredje jabben till åtta gånger baslinjerisken. För Moderna-versionen var riskerna 16 gånger utgångsrisken efter den andra jabben. https://alexberenson.substack.com/p/more-bad-news-on-covid-vaccines-and/comments

Varför finns det då vaccinmandat? Är det dumhet eller ett avfolkningsprogram? Detta är en berättigad fråga.

De biverkningar, eller biverkningarna, av mRNA-vacciner som är underrapporterade till VAERS är inte biverkningar i traditionell mening, såsom ett allergiskt svar på ett vaccin eller effekten av ett ämne i ett vaccin på en person som är känslig för det ämnet.

Vad som kallas negativa effekter är konsekvenser av att ”vaccinet” förvandlar det mänskliga immunsystemet till ett vapen mot sin egen kropp, som beskrivs av Dr. Sucharit Bahkdi och andra: https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/05/video-dr-sucharit-bhakdi-these-vaccines-are-killing-the-young-and-the-old-they-are-killing-our-children/

Vad som sägs vara en immunogen är i själva verket en patogen konstruerad för att distribueras i hela kroppen och för att attackera hjärta, lungor, hjärna, äggstockar och alla vitala organ. Funktionshinder och dödsfall beror på.

Det finns giltiga skäl att misstänka att både viruset och vaccinet är konstruerade patogener. Den ena är att båda var under utveckling under lång tid. En annan anledning är att för att generera en hög nivå av rädsla för att förbereda människor att ställa upp för ”skydd” av vaccinet, behandling undanhölls för att maximera dödstalen, och kända botemedel som HCQ och Ivermectin demoniserades och förbjöds att användas. Och nu har den onda Bidenregimen tagit kontroll över en tredje behandling – monoklonala antikroppar – och undanhåller dem från patienter. 

https://www.realclearpolitics.com/video/2022/01/03/desantis_biden_admin_has_seized_control_of_monoclonal_antibodies_not_distributing_it_the_way_it_should_be.html

Anledningen till att man undanhåller botemedel är att öka vaccinationsfrekvensen.

En annan anledning till att ”pandemin” är misstänkt är att all oberoende diskussion och bevis undertrycks av korrupta medier och medicinska etablissemanget. Berättelsen är kontrollerad och vaccination presenteras som det enda alternativet även om det nu medges att vaccinet är ineffektivt mot Covid-19 och dess varianter. Den nuvarande motiveringen till vaccinet uttrycktes häromdagen av den inkompetenta amerikanske försvarsministern som, trippel-vaxxad, fortfarande fick Covid och förklarade att jabbarna skyddade honom mot att ha ett allvarligare fall. Så vi har ett vaccin som inte fungerar mot milda fall av viruset men fungerar mot allvarliga fall! Hur fungerar det?

De medicinska och vetenskapliga bevisen är helt tydliga med att hela Covid-berättelsen är kontrafaktisk och att myndigheterna vet det. Ändå driver de fortfarande, med tvång, på med mer vaccinering.

Vaccination skyddar inte. Det skadar. Så det enda skälet till att genomdriva det är att döda människor.

Människors oförmåga att misstro ”myndigheter” och människors oförmåga att informera sig och själva tänka garanterar att miljoner kommer att dö av att vaccineras. När man ser tusentals oberoende läkare och medicinska forskare fördöma vaccinet bara för att ignoreras av byråkratiska ”folkhälsoorganisationer” har ni tydliga bevis för att verklig auktoritet inte talar. Den undertrycks.

Närhelst debatt och information undertrycks vet ni att något döljs och att en hemlig dagordning fungerar.

Den orkestrerade ”Covid-pandemin” är ett massivt brott mot mänskligheten. Ska vi låta dem komma undan med det? Eller kommer vi att vara för få kvar för att göra något åt det?

Tillägg:

En expert påpekade för mig att det är uppenbart att medicinska myndigheter inte har något emot om vaccinet dödar människor, och dödsfallen är förenliga med Bill Gates/World Economic Forums uttalade avsikt att minska världens befolkning. Ett mellanliggande mål är dock att övergå till vaccinpasset som i Tyskland, Österrike, Italien, Grekland och med Frankrike, Belgien och Nederländerna på väg att ansluta sig till kravet på ett digitalt ID som gör det möjligt att spåra alla och alla interaktioner och därmed kontrollera befolkningen med belöningar och straff som det kinesiska sociala kreditsystemet. Detta gör det möjligt för de kontrollerade befolkningarna att bli syndabockar för den förödelse som orsakas av avfolkning.

Detta är en rimlig förklaring till betoningen på Covid-pass. Eftersom det är känt och erkänt att vaccinet är ineffektivt som skydd mot viruset, och eftersom viruset främst är farligt för obehandlade patienter med samsjuklighet, är passet meningslöst för något annat ändamål än kontroll. Passet ger inget som helst skydd mot virusets spridning och immunsystemets attack på kroppens vitala organ.

Paul Craig Roberts