den 31 januari 2022

Ord och inga visor från Paul Craig Roberts

Japansk klinisk prövning drar slutsatsen att Ivermectin är ”säker och effektiv” behandling av Covid

”Ivermektin har samma antivirala effekt” på alla mutanta stammar, inklusive Alpha, Delta och Omicron. Man tillade att ivermectin undertrycker invasionen av viruset och hämmar dess replikation.”

Som ni kan se har jag berättat sanningen om Ivermectin, medan Fauci, Biden, CDC, WHO, FDA, NIH, det medicinska etablissemanget och västerländska hormedier och sociala medietyranner har ljugit för dig genom tänderna samtidigt som de censurerade dem som visste, för ett faktum är att Ivermectin är en effektiv behandling som blockerades och nekades döende människor. Allt helt enkelt för Big Pharmas vinster och kontroll över människor och förstörelse av medborgerlig frihet som önskas av västerländska regeringar och den styrande eliten som regeringarna svarar inför.

Det vi har upplevt är inte ett misstag. Vi är mitt i och upplever ett avsiktligt massmord. Ingen behövde dö. Vaccinet är inte bara meningslöst som förebyggande, det är i sig en orsak till hälsoproblem och död. Hela etablissemanget vet detta; ändå fortsätter de att driva på vaccinationen.

Ska vi låta dessa avskyvärda brottslingar komma undan med ett brott som vida överstiger nazisternas brott som prövas i Nürnberg?

Paul Craig Roberts