images

Oligarken Soros

David Rockefeller är den nya världsordningens grand old man. Sex hjärttransplantationer har hållit honom vid liv i hundra år. I dagens intensiva NWO-kampanj framstår dock den 86-årige oligarken George Soros som centralfiguren. Soros föddes i en judisk familj och överlevde judeutrotningarna under hela den nazistiska ockupationen av Ungern genom att som tonåring bl.a. samarbeta med nazisterna. Han flydde till England år 1947. Han har som en hänsynslös finansiell entreprenör byggt upp en förmögenhet på över 300 miljarder kr.

Soros blandar omfattande filantropisk propagandaaktivitet och politisk manipulation med grov spekulationsverksamhet mot exempelvis Storbritanniens och Sveriges ekonomier kring 1992 och mot Thailands och Malaysias ekonomier 1997, vilket bidrog till ekonomiska kriser och sänkte levnadsstandarden i dessa stater. I Soros föreställningsvärld står suveräna nationalstater i vägen för den oligarkins världsordning som han vill genomföra, så det mesta av hans aktiviteter går ut på att underminera nationer. NWO handlar om att flytta makten till banker och storföretag där oligarkerna har oinskränkt makt.

Soros verksamhet omfattar ett deltagande i alla de viktiga slutna sällskap som oligarkerna inrättat som jag berört tidigare. Hans Open Society Institute (OSI), är idag aktivt i mer än 70 länder. OSI förfogar idag över närmare 2 miljarder dollar, som ekonomiskt stödjer hundratals organisationer med migration och förment hjälpverksamhet på agendan. Hans filantropiska aktiviteter omspänner hela världen och omfattar såväl organisationer likt Human Rights Watch, Amnesty som direkta bidrag till FN.

Han använder sin ekonomiska makt för att systematiskt infiltrera och ta kontroll över såväl s.k. NGO:s som över korrumperade politiker som Bill och Hillary Clinton, Barak Obama, Al Gore m.fl.. Han stödjer även den republikanska presidentkandidaten John Kasich för att minska Doland Trumps möjlighet att nomineras. Soros inflytande visar att den amerikanska demokratin är döende och på väg mot en ren plutokrati. Han stödjer även förmenta ideella aktiviteter som vill stoppa kolkraft och genmanipulerade grödor, för att sedan investera tungt i kolgruvor och skurkföretag som Monsanto. Hyckleriet vet ingen gräns för denna man.

Allt fler regeringar i främst utvecklingsländer som t.ex. Indien upptäcker att stora multinationella NGO:s som opererar i deras länder i realiteten bl.a. är Soros agenter med uppgift att sabotera den ekonomiska utvecklingen och destabilisera nationen. Även Ryssland har stämplat NGO:s som tar emot pengar från Soros och liknande personer som säkerhetsrisker och har förbjudit deras verksamhet i landet.

Det råder ingen tveksamhet om att Soros arbetar i intensiv maskopi med CIA som han länge haft anknytning till. CIA har bl.a. har överlåtit sina propagandastationer från det kalla kriget som America’s Radio Free Europé, Radio Free Asia, Radio Liberty till honom. Läckta hemliga telegram från USA:s utrikesdepartement ger exempel på hur Soros verksamheter är involverade i USA:s utrikespolitik och underrättelseverksamhet. Han anses ha varit pådrivande bakom den arabiska våren tillsammans med CIA som bl.a. ledde till störtandet och mordet på Libyens ledare Kaddafi, vilket Soros handgångna Hillary Clinton jublade över med yttrandet We came, we saw, he died.

Strävan att destabilisera nationalstater är nära kordinerad med CIA närstående USAID och NED. Soros låtsas bekämpa högerkrafter och konservativa genom att finansiera vänsterrörelser och partier runt om i världen. Detta är nog främst en rökridå för att kunna kontrollera och manipulera dem. Han förvandlar vänsterns folk m.fl. till nyttiga idioter för sin NWO. I USA-valet stödjer han ju Clinton och absolut inte Sanders, vilket talar sitt tydliga språk. Denna metod är något han tagit efter från liknande aktiviteter som CIA länge bedrivit.

Han har infiltrerat och neutraliserat en rad vänsterrörelser i olika länder, med speciell inriktning på de som har ifrågasatt det överstatliga EU. Grekiska Syriza, spanska Podemos och italienska Five Star har alla blivit infiltrerade av s.k. sorositer som bromsat vänsteridéerna. Syriza som byggde på en plattform mot EU:s åtstramningskrav har vikit sig, detsamma gäller Pondemos. Ökande skuldsättning i dessa länder spelar bankirer som Soros i händerna och ökar deras inflytande. Soros aktiviteter är som en malign cancer som infiltrerar politiska rörelser och tar död på dem.

En aktivitet för att destabilisera Europas nationalstater är direkt påverkan på migrationen genom att finansiera många av de frivilliga organisationer som arbetar inom den sektorn. När Ungern stängde sina gränser för invandrare nyligen obstruerades detta i hög grad av frivilligorganisationer finansierade av Soros. Soros har också fått kritik för att ha organiserat utdelandet av en handbok till migranter – The Rough Guide – med instruktioner och kontaktadresser för att lättare ta sig igenom de nationella regelverken. Utdelningen sker genom gruppen W2EU eller Welcome to Europé. Genom att krossa nationella kulturer med massinvandring och framtvinga en ökad skuldsättning, kan banker och globala företag helt dominera dessa länder.

Soros fick dock problem, när han skulle verkställa sin plan, att genom ekonomiska manipulationer sätta Ryssland i sådana svårigheter att en USA-styrd marionett skulle kunna tillsättas istället för Jeltsin. Den nytillträdde Putin redde upp situationen med stora ekonomiska förluster för ryska folket, som vanligt när Soros har ett finger med i spelet. Ryssland och Putin är därför hans hatobjekt nummer ett. Soros är säkert inte främmande för att med bistånd av CIA och egna pengar försöka sig på en Kiev-kupp även i Moskva.

Osannolikt naiva Bonniers Dagens Nyheter släppte nyligen fram denna manipulativa farliga man på sin debattsida, där han oemotsagd tilläts sprida sina desinformation. Han ljög om en nära förestående rysk bankrutt och påståenden att ryska ingripandet i Syrien låg bakom den migrantinvasion som bl.a. han själv iscensatt. Detta trots att ryssarnas ingripande kom två månader efter den stora folkvandringen. Putin har genomskådat Soros och organisationer som tar emot hans pengar betraktas i Kreml som främmande fientliga agenter. Detsamma gäller Xi Jinping som varnat honom för att ge sig på Kina.

Sannolikt finns det idag Counter-Soros Operation (CSO) enheter inom många länders utrikesministerier och informations myndigheter för att hålla koll på Soros enorma propagandaimperium och destabiliseringsprojekt. Hans verksamheter är så intrikat invävda i många nationella administrationer, internationella organisationer, NGO:s, politiska partier, universitet, medieföretag, fackföreningar m.m., att det krävs stora insatser för att hålla dem under kontroll. Hans verksamhet har även systematiskt penetrerat Wikipedia för att sprida destabiliserande desinformation och ensidig propaganda. Västliga av oligarkin kontrollerade media och deras journalister är helt i händerna på Soros propagandaapparat.

Alla CSO måste ta med i beräkningen banden mellan Soros Open Society Institute/Foundation och halvofficiella verksamheter och NGO:s i såväl USA som i andra länder. Soros verksamheter liknar en hydra med många huvuden och tentakler in i FN, EU, Världsbanken, IMF, International Criminal Court, Munich Security och Bilderberg gruppen, Refugees International, World Economic Forum i Davos och private stiftelser som Ford, Rockefeller och Carnegie Foundations och Konrad Adenauer Stiftung i Tyskland. Det påstås att han t.o.m. har ett finger med i Eurovision-tävlingen.

Vissa menar att Obama i princip annonserade sin presidentkandidatur på vägen ut från Soros kontor. Mycket tyder på att han därefter stått och står under starkt inflytande från Soros. Hillary Clinton som Soros nu backar upp med hundratals miljoner kronor, står honom ännu närmare. Han har beskrivit samarbetet med henne som ett lagsamarbete. Det innebär att om hon väljs till USA:s nästa president, kommer Soros inflytande över USA:s politik att öka ytterligare.

Den brittiske skribenten Sam Gerrans har gått så långt att han beskriver Soros som en psykopat vars mål är att fabricera lögner på andras bekostnad. Läsare av Human Events röstade nyligen fram honom online till den ensamt mest destruktiva vänsterdemagogen i USA. Jag tror bara han är förklädd till vänsterdemagog. Han liknar mest vargen i sagan om Rödluvan i mina ögon.

För att försvara sig mot Soros och den övriga angloamerikanska oligarkins destabilisering av nationalstaten, bör länder med självbevarelsedrift och kvarvarande överlevnadsinstinkt vidta olika åtgärder. Man måste identifiera var dessa krafter är inblandade, publicera deras aktiviteter och vilka personer som ansvarar för dem och vidta åtgärder mot Soros-finansierade organisationer som hotar landets intressen. Det gäller att t.ex. neutralisera hoten från t.ex. Sorosmigranter och olika konspirationer för att orsaka destabiliserande kriminalitet och upplopp.

I mina ögon konkurrerar  George Soros framgångsrikt med Turkiets president Recep Erdoğan om rollen som världens farligaste man.

 

Läs gärna denna blog som behandlar samma ämnesområde: https://peterkrabbe.wordpress.com