imgres

USA:s presidentval kommer sannolikt att leda till den största omorienteringen av amerikansk politik sedan Andra Världskriget. Det stora landet kommer under president Trump att mest prioritera det egna folkets levnadsvillkor. Trumps USA kommer förhoppningsvis att upphöra att främst fungera som ett rent geopolitiskt maktinstrument för en handfull hyperrika oligarker med drömmar om en global hegemoni. Den omorienteringen kommer sannolikt att tona ner motsättningen med Ryssland, som ju på intet sätt hotat den amerikanska medelklassens livsvillkor. Man kan ana att huvudmotståndaren i världspolitiken i större utsträckning blir Kina som upplevs ha tagit jobben från amerikanerna. Militära konfrontationer kommer att minska medan vi kommer att se mer restriktioner för den globala handeln. Globalismen kommer att möta hårt motstånd.

Nu oroar sig Sveriges statsminister Löfven för vilka konsekvenser detta kommer att få för vårt land – med all rätt. Han missar dock huvudskälet varför vi i vårt lilla land bör vara mycket oroade inför framtiden. De problem som Löfven tycker sig se på handelns område kommer att vara en bisak när det gäller konsekvenserna för oss. Hela vårt etablissemang från höger till vänster har nu i decennier lierat sig med globalisterna styrda av den hyperförmögna oligarkin med sin hänsynslöse torped och intrigmakare Soros i spetsen. Våra politiker är helt insyltade med dessa maktspelare och flera av dem står på deras payroll och frotterar sig med dem i deras slutna sällskap. Soros m.fl. har satsat enorma belopp för att försöka stoppa Trump, varför hans vänner givetvis måste räkna med att betraktas av Trump som fiender. Fundera på det ett tag Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Stefen Löfven m.fl..

Hela det politiska etablissemanget inklusive Sverigedemokraterna har som en man ställt upp på den hatkampanj som globalisternas MSM bedrivit mot Trump under valkampanjen. Det officiella Sverige har totalt ensidigt tagit ställning mot den man som nu skall leda USA i sannolikt 8 år och därför måste räkna med att han betraktar oss som sina fiender. Att vår statsminister som igår står i TV och utmålar Trump med det förnedrande tillmälet klimatförnekare bara för att han har en annan övertygelse i klimatfrågan än den ensidiga svenska opinionen, gör inte relationen bättre. Klimatfrågan kommer att vara helt död inom kanske bara något år, nu när solen går in i en fas som vetenskapen bedömer skall leda till en lång kall period. Klimathysteriker som alla våra politiker kommer att sitta med Svarte Petter inom bara något år, tro mig.

Samma etablissemang har även helhjärtat ställt sig bakom den hatpropaganda som globalisternas monopolmedia sedan några decennier bedriver mot Rysslands president Putin. Han står ju i vägen för deras dröm om global hegemoni. Ingenstans i övriga västvärlden är hatpropagandan mot Putin så intensiv som i Sverige. Vi måste alltså inse att lilleputtlandet Sverige befinner sig i ett propagandakrig mot världens två mäktigaste politiska ledare. Hur smart är det, med tanke på att Trump sannolikt normaliserar förhållandet till Ryssland och sätter stopp för NATO:s löjeväckande vapenskrammel mot landet?

På order från de svenska globalisterna i familjen Wallenberg har Löfven nyligen besökt världens grymmaste och brutalaste diktatur Saudiarabien och fjäskat för att vi skall få sälja vapen till det landet som just nu är involverat i folkmordet i Jemen. Samma land har i nära samarbete med Obama/Clinton-gänget beväpnat och finansierat de grymmaste och brutalaste folkmördarna i modern tid – IS. Detta är det sällskap som Carl Bildts humanitära stormakt söker, ett hyckleri som saknar motstycke. Att ha bra relationer med halshuggarna och pedofilerna i Gulfen är inte ens en merit i Washington längre, eftersom dessa satsat miljardbelopp för att stoppa Trump genom sitt ekonomiska stöd till den genomkorrumperade Clinton. Ingen ledande svensk politiker har motsatt sig denna svenska självmordspolitik.

Vad vi nu måste räkna med är att de Trump-vänliga krafterna inom EU kommer att stärkas kraftigt och att även EU inom kort kommer att normalisera sitt förhållande till Ryssland. Det finns starka intressen i en rad EU-länder som ligger på för att återuppta ett ekonomiskt samarbete med ryssarna. De som förlorat mest på oligarkernas sanktioner är nämligen en rad EU länder. Frankrike väljer sannolikt Marine Le Pen till nästa president.

NATO-hökarna visar en tydlig oro inför de nya tongångarna från Trumps USA, så de svenska politikernas försök att smyga in landet i NATO mot folkviljan, är även det totalt feltajmat. Med Trump som president är inte ett närmande till NATO ett sätt att klara det svenska försvaret med dagens budget. Trump kräver att NATO-staterna själva satsar minst 2% av sin BNP på det egna försvaret, vilket Sverige är långt ifrån. För att leva upp till de kraven måste vår försvarsbudget dubbleras och Trump lär knappast ge sina fiender i Stockholm någon rabatt.

Det odugliga svenska politiska och mediala etablissemanget ser ut att ha målat in landet i ett hopplöst hörn, där vi bränt alla skepp till världens två mäktigaste ledare och där utvecklingen i resten av den värld vi tillhör snabbt kommer att anpassa sig bort från oss. Vår regering är nog den enda i hela världen som inte gratulerat Trump till segern, deras uttalande är direkt kränkande.

Dessvärre kommer det svenska folket att få betala ett högt pris för våra ledares huvudlösa politik. Och värst av allt, vi kan inte ens rösta bort dessa odugliga ledare eftersom alla inklusive SD står bakom den förda utrikespolitiken.