Just nu går globalisternas propagandaapparat för högtryck. Först har PR-folket skapat ikonen GRETA och nu lyfts hon fram som den som skall frälsa planeten från klimatförändringar orsakade av mänsklig aktivitet. Ett led i propagandan är att man skapat begreppet flygskam för att bl.a. få en förevändning att straffbeskatta stackars medelsvenssons när den under landets kalla mörka vintrar söker solen och värmen på sydligare breddgrader. Denna lyx borde ju främst vara förbehållen de mest välbärgade verkar man tycka. De vill väl ha de fina badstränderna för sig själva.

GRETA skall nu framträda på en av alla dessa FN-möten om klimatet. De börjar bli besvärande många, utan att man kommer fram till något konkret som skulle kunna minska utsläpp av växthusgaser. Dessa möten har nämligen inte satt minsta avtryck i kurvan över de stigande utsläppen. Men syftet är nog inte det, utan allt handlar om att flytta över mer makt från våra demokratiskt valda nationella parlament till en av globalister styrd FN-byråkrati.

För att skapa maximal mediauppmärksamhet skall tonåringenGRETA inte flygas över till New York utan hon skall segla över Atlanten på lyxracingyachten Malizia II tillhörig en miljardär från Monaco. Båten hette tidigare Edmond de Rothschild vilket säger en del om intressenterna bakom detta PR-jippo. Allt iscensatt för att försöka inbilla okunniga och oskyldiga människor att GRETA på detta sätt påstås undvika att släppa ut växthusgaser.

Hyckleriet vet ingen gräns. Om man skulle ta sig för att göra en s.k. livscykelanalys av miljö- och klimatpåverkan per personkilometer för en flygstol över Atlanten respektive en resa med denna svindyra lyxsegelbåt för GRETA, är jag övertygad om att GRETAS seglats kommer att ge ett minst tusen gånger större s.k. carbon footprint, för att inte tala om all annan miljöpåverkan från tillverkningen av detta segelfartyg och dess otroligt dyra segel.

Detta är inget annat än ett skamligt jippo, där man utnyttjar en liten flickas engagemang för att driva en globalistisk agenda för att försöka beröva oss vår demokratiska frihet.

Mitt råd till GRETA är att du tackar nej till detta läskiga sällskap och köper en flygstol i turistklass, då gör du miljön och klimatet en långt större tjänst. Och om du är orolig på riktigt, varför inte koppla upp dig på en TV-länk till FN i New York. Alla dina PR kompisar kan säkert hjälpa dig med det.

Lars Bern