Bloggen tar emot väldigt många kommentarer på inlägg (hittills 50.000), kommentarer som måste modereras. Väldigt många kommentarer är även långa och tidskrävande att granska. Detta visar sig ta väldigt mycket tid dagligen för mig. Den närmaste tiden vill jag ägna all min tillgängliga tid på ett nytt bokprojekt, vilket innebär att jag inte hinner moderera alla kommentarer till det som publiceras på bloggen. Jag kan inte heller fritt släppa fram kommentarer utan moderering eftersom jag ändå är ansvarig för det som publiceras på min blogg. Detta innebär att jag nu pausar kommentarsfältet tills mitt bokprojekt är klart.

Det som skrivs på bloggen kommer att delas på Facebook och i mån av tid även på MeWe. Ni som vill kommentera kan där gå in och skriva era kommentarer och synpunkter tills vidare. Dessa inlägg kräver nämligen ingen moderering från min sida.

Jag beklagar att jag känner mig tvingad till denna åtgärd, men dygnet har bara de 24 timmar det har och jag måste disponera dem så effektivt jag kan.

Hälsningar

Lars Bern