Jag råkade se en intervju med Anders Ygeman i propagandakanalen SVT, där ha la ut texten om de så kallade vaccinationsintygen som politikeradeln planerar att införa ihop med vaccinindustrin.

Ygemans okunnighet är fullständigt hårresande. Det är oerhört skrämmande att personer som han har ansvar för hur landet styrs i dagens mycket allvarliga situation. Hela hans resonemang byggde på att de som är ovaccinerade utgör en större spridningsrisk. Det är ett ytterst tveksamt påstående, eftersom experterna räknar med att de vaccinerade som bara får antikroppar mot en liten del av SARS-CoV-2 viruset, kommer att kunna vara asymtomatiska smittspridare och att det skyddet kanske bara håller i ett år. Den som inte är vaccinerad och smittas får sannolikt symptom som gör vederbörande uppmärksam på att hon/han kan sprida smittan. Att utfärda vaccinationsintyg blir därför bara en symbolisk utpressningsåtgärd mot de som tvekar utan något epidemiologiskt värde.

Ygeman kommer även med det helt felaktiga påståendet att över 13.000 personer i Sverige dött av Covid-19. Verkligheten är den att över 13.000 av de som dött (uppåt 90% gamla och svaga) har haft ett positivt Covid-19 test. Den verkliga dödsorsaken har i flertalet fall varit underliggande metabola sjukdomar. De som dött av Covid-19 under epidemin hittills rör sig snarast om under 2.000.

Ygeman tycker det är lika självklart att utfärda vaccinpass för SARS-CoV-2 vaccination som för Gula Febern. Skillnaden är den att av de som vårdas för Gula Febern dör ca. 30%, medan för allvarlig Covid-19 är det under en procent som dör av sjukdomen.

På en fråga hur man skall göra med de som inte vågar ta vaccinet på grund av allergiska besvär, menade Ygeman att man då fick göra undantag men att de ju bara kunde röra sig om någon enstaka per hundra- till tvåhundratusen. Ygeman är tydligen helt okunnig om att ca. en på tre i befolkningen har just allergiska problem.

Som ni ser är detta statsråd fullständigt okunnig på det område han uttalar sig om. Han utgör således en stor fara för landets befolkning.

Det är nog tyvärr så med Ygeman som med flertalet andra inom den politiska adelsklassen att de i den här frågan går helt i det medicinindustriella komplexets ledband. Detta påhitt med vaccinpass är ju bara ett sätt att utpressa medborgarna att ta ett vaccin med rader av farliga biverkningar. Just nu avbryter land efter land vaccinationerna med vissa vaccin på grund av biverkningar. Norska folkhälsomyndigheten t.ex. uppmanar de vaccinerade att omedelbart ta kontakt med en läkare om de får blå fläckar eller blödningar i huden.

Lyssna inte till vad djupt okunniga politiker eller personer som står i beroendeförhållande till det medicinindustriella komplexet säger. Försök skapa er en egen uppfattning om fördelar och risker med vaccinet, genom att hämta information från oberoende källor på nätet. Orientera er speciellt om vad ni kan göra själva för att boosta ert naturliga immunförsvar mot den här typen av virusinfektion. Det medicinska etablissemanget förnekar att det är något ni själva kan göra. Det är en flagrant lögn, det är bara att gå ut och söka på PubMed efter vetenskapliga studier som beskriver erfarenheter av insatser av vitaminer och mineraler mot Covid-19.

Väg alla faktorer för och emot varandra innan ni fattar ert beslut att tacka ja eller nej till vaccination.

Låt er inte utpressas till ett beslut mot er egen vilja!

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441