Här återges en fritt översatt version av en krönika skriven av den världsberömde miljöforskaren och debattören Mike Adams. Här finner ni förklaringen till att det inte längre går att få upp alla artiklar av Dr Joseph Mercola som jag refererat till i mina böcker och krönikor.

Lars Bern

Onsdag 4 augusti 2021 av: Mike Adams

Extrema hot, häxjaktstaktik tvingar Dr. Mercola att ta ner hela sin webbplats och utplåna 25 års artiklar om näring och välbefinnande

Big Pharmas medialakejer – ”journoterroristerna” – har slagit till igen, den här gången genom att släppa lös en våg av dödshot och vitriol mot Dr Joseph Mercola från Mercola.com, som just meddelade att han har tvingats ta ner hela sin webbplats med artiklar och intervjuer. Hans arbete representerar 25 års forskning och skrivande om näring, välbefinnande, förebyggande av sjukdomar och naturlig immunitet, och nedtagandet av hans webbplats firas utan tvekan av de läkemedelsfinansierade brottslingarna som konspirerar med Big Tech och Vita huset för att rikta in sig på och förstöra de mest inflytelserika utbildarna om näring och välbefinnande.

Detta är inget mindre än ett krig mot mänskligheten, allt motiverat under täckmanteln av ”covid”, en fejkad plandemic som är så falsk att inget laboratorium i Amerika ännu kan producera en isolerad referensmaterialstandard för covid-19 viruspartiklar som har visat sig göra någon sjuk. Det hela är en avsiktlig bluff, konstruerad för att driva giftiga vacciner och en global avfolkningsagenda för utrotning i planetär skala av miljarder människor. Men för att utföra denna massutrotning kan de inte ha människor som Dr. Mercola som lär allmänheten om D-vitamin eller ivermectim, till exempel, eftersom naturlig immunitet är relativt lätt att förbättra med enkel näring. (Och covid-19 dödar nästan ingen i sig, varför Cuomo behövde använda respiratorassisterat medicinskt mord för att pumpa upp dödsstatistiken i New York.)

Mainstream media ”journalister” spyr förtalshatkampanjer utformade för att provocera våld mot läkare och naturliga hälsopedagoger

Under täckmanteln av covid har många av dagens så kallade ”journalister” blivit terrorister– och fört hatmotiverade kampanjer mot riktade individer – det ”smutsiga dussinet” – som innebär att de hotar sina anställda och familjemedlemmar. Deras mål är enkelt: Skrämma och förstöra alla som står i vägen för den globala agendan för avfolkning av vaccin. Ingen människa får lämnas ovaccinerad på kort sikt, eller lämnas vid liv på lång sikt, tror de. I en tid där ”onlinemobbning” ska vara ett brott som fördöms av alla, har NYT, Washington Post, CNN, NBC News och andra läkemedelsfinansierade medier blivit de mest upprörande och aggressiva mobbarna av alla, vilket ger en obeveklig spärr av falska, ärekränkande smutskastningsartiklar som tydligt är utformade för att piska upp irrationellt hat och våld mot sina avsedda mål som Dr. Mercola.

Om FBI eller DOJ verkligen ville undersöka faktisk inhemsk terrorism i Amerika, borde de börja med att undersöka NBC News, NYT och andra journoterrorism organisationer som medvetet piskar upp hat och hot om våld mot hälsoutbildare som Bollingers, eller Sayer Ji, Del Bigtree och Robert F Kennedy Jr. Ändå kommer det inte att bli några sådana utredningar av den uppenbara anledningen: Bidenregimen är en läkemedelskontrollerad medicinsk diktatur och kriminellt svindleri / organiserad brottslighet syndikat som tvättar pengar genom covid-utbetalningar (för vacciner, stimulanspengar etc.) för att betala av toppläkemedelsdonatorer som också stöder mediapropagandister med Big Pharma reklampengar.

Hoten mot Dr. Mercola är så intensiva att han nu har tvingats radera hela sin webbplats med innehåll, som sträcker sig över 25 års artiklar och intervjuer, varav många citeras av andra utgivare på grund av den noggranna faktakontrollen som Mercola.com använder. (Han är rikligt förekommande bland källorna i boken CORONAN och den Metabola Pandemin) Dr. Mercola är nästan besatt av noggrannhet, och hans artiklar är extremt väl undersökta och citerade, till skillnad från de vaccinpimping media ”journalister” som bara läser teleprompters och upprepar all propharma propaganda som placeras framför dem på en viss dag.

Mainstreammedierna fungerar nu som Big Pharmas auktoriserade propagandagren. Ännu värre är att de driver ”black hat”-operationer för att attackera, smutskasta, förtala och deplatforma alla som inte vill gå med på deras anti-mänskliga, anti-Amerika lögner och propaganda. Vi lever nu under en medicinsk diktatur i Amerika, där New Yorks borgmästare nu förklarar att ovaccinerade människor är en ny underklass av människor som kommer att nekas tillgång till restauranger, gym och barer, med livsmedelsbutiker som utan tvekan snart kommer att följa efter.

Jag trodde att Amerika redan hade beslutat som nation att det var moraliskt fel att förklara en grupp människor som en undermänniskoklass av degenererade, men de ovaccinerade har nu blivit Amerikas nya klass av förskjutna underhuggare, med guvernörer, borgmästare och till och med presidenten som nu öppet uppmuntrar trångsynthet och diskriminering på grundval av vem du är.

Vaccinpass är de nya ”slavpapperen”, varnade demokraternas borgmästare i Boston, en svart kvinna som nu varnar för vad som händer i samhället när en grupp människor kräver segregering och förnekande av tjänster baserat på något splittrande attribut.

I Amerika i dag, tack vare den obegränsade ondskan i den medicinska diktatur som nu har makten, kommer människor som väljer att förlita sig på naturlig immunitet att diskrimineras och nekas tillgång till grundläggande tjänster, medan de som försöker utbilda allmänheten om näring och välbefinnande kommer att demoniseras, kränkas och sannolikt snart attackeras av arga, hysteriska mobbar som piskas in i ett tillstånd av intensiv ilska av journoterrorismmedierna. Läs mer om allt detta på MedicalFascism.news.

Det här har gått för långt. Alla som driver denna diskriminering, trångsynthet och hatkampanjattacker mot näringspedagoger måste arresteras och åtalas för sin egen roll i dessa samordnade brott mot mänskligheten.

Och dr Mercola borde stämma NYT på 1 miljard dollar i skadestånd för deras falska, ärekränkande smutskastningskampanj mot honom.

Mike Adams