15 maj 2023 

US Navy värvar Drag Queen för rollen som ”digital ambassadör” för att locka fler rekryter

Paul Craig Roberts fritt maskinöversatt

https://www.zerohedge.com/military/us-navy-enlists-drag-queen-digital-ambassador-role-attract-more-recruits

Den amerikanska militären kan inte längre rekrytera den traditionella ryggraden i stridsstyrkan – vita sydstatskonservativa heterosexuella män. Few demokrater finns i USA: s väpnade styrkor – endast 29%.

Vita södra män ser att tjäna sitt land som hedervärt. Men när de ser sitt land tas ifrån dem i alla avseenden – i Budweiser, Gillett, Disney, Google, et. al., annonser och opinionsbildning i företagsannonser som aldrig visar en vit familj, och när de drabbas av upprördheten över att som militära rekryter behöva utsätta sig för hjärntvätt som kallas ”känslighetsträning” där de hör att de är rasistiska och kvinnofientliga förtryckare av svarta och kvinnor och finner att de som lär sig att betrakta dem som förtryckare är deras officerare, och att de inte kan befordras eftersom de är ras- och könsmässigt överrepresenterade i officersleden, vita heterosexuella män som inte är förvirrade över sitt kön har helt enkelt slutat gå med i den amerikanska militären.

Detta faktum återspeglas i US Navy, US Army och CIA rekryteringsannonser. Klicka bara på webbadressen ovan så ser du hur sjuk den amerikanska militären är. Den amerikanska flottan kommer att förlita sig på transpersoner som inte vet om de är män eller kvinnor. Den amerikanska armén kommer att förlita sig på kvinnor. CIA kommer att förlita sig på invandrade inkräktare som gick över gränsen. Detta är det militära / säkerhetskomplexet som de neokonservativa kommer att använda för att införa amerikansk hegemoni på Ryssland, Kina och Iran. Försök att föreställa dig Amerikas Drag Queen Army i krig med Ryssland, Kina och Iran.

Biden-regimen är den första i amerikansk historia som främjar sexuell perversion inte bara i samhället utan också i militären. I ett samhälle där sexuell perversion normaliseras, vilket är vad Biden-regimen uppnår i Amerika, är den enda omoraliska handlingen att motsätta sig sexuell perversion. De enda människor som sannolikt kommer att motsätta sig sexuell perversion är majoriteten heterosexuell befolkning. Därför är det majoritetsbefolkningen som blir målet. ”President” Biden berättade nyligen för en svart avgångsklass vid Howard University att vita människor är det största hotet. Förra året sa Biden att svarta amerikaner lever i rädsla för att bli ”skjutna av krigsvapen som används i en rasistisk sak”. https://www.rt.com/news/576278-biden-hbcu-white-supremacy/ 

Vi ser demoniseringen av vita amerikaner i åtalet mot Trump-amerikaner. Vi ser det i kravet från myndigheter, företag, media och universitetsarbetsgivare att vita heterosexuella män måste underkasta sig ”känslighetsutbildning” som ett villkor för anställning. Det finns inget krav på att svarta och Woke-freaks ska indoktrineras för att vara känsliga för vita heterosexuella män.

Vita heterosexuella män flyttas helt enkelt åt sidan. Redan universitetsinskrivningar visar att vita kvinnor är fler än vita män i universitetsinskrivningar med 20%. Men kvinnans dag är redan över. London Telegraph rapporterar att feminister ”rutinmässigt deplattformeras och möter protester när de bjuds in att tala på campus.”

Feminister förstår att om män kan deklarera sig själva som kvinnor finns det inga fler kvinnliga sporter. Feminister förstår att om män kan deklarera sig själva som kvinnor så försvinner helt enkelt kvinnors könsidentitet. Feminister förstår att om kvinnliga pronomen inte kan användas, kan det inte finnas någon hänvisning till kvinnor.  

Fram till helt nyligen var feminister en mäktig kraft, men idag knuffas de av scenen av ett extremt litet antal män som tror, eller låtsas tro, att de är kvinnor.

Hur kan detta vara annat än att det bland den härskande eliten finns syftet att förstöra varje persons identitet i varje persons sinne samtidigt som majoritetsbefolkningen demoniseras?

Vi konfronteras med satanisk ondska i dess fulla kraft.

Paul Craig Roberts