Lasse-Wikman

Jag och min hustru hade en ytterst skrämmande upplevelse igår när vi åkte taxi hem från en mottagning. Taxichauffören hade just blivit utsatt för ett rånförsök men kommit undan med en hårsmån och med en spottloska från den tilltänkte rånaren på sin sidoruta. Det var inte första gången han råkat ut för något sådant, han menade att detta var en verklighet som taxichaufförer lever med dagligen numer. Det som rann ur honom till oss, helt främmande, var ytterst skrämmande. Han gav uttryck för ett fullständigt ursinnigt hat mot det samhälle och de politiker som han ansåg ha svikit sitt folk. Det han såg i förlängningen av den här utvecklingen vill ni inte höra, men läs gärna denna artikel av Lasse Wikman som givetvis refuserades av etablissemangets propagandaorgan DN.

 

Svenska regeringen regerar mot sina landsmän

Missnöjet växer i Sverige. Fler och fler känner sig otrygga, känner sig distanserade och man känner inte igen sitt land längre. Sverige har alltid varit ett humant land. Vi har värnat och tagit hand om de som behöver vår hjälp. Vi har skyddat människor som är i behov av en fristad och vi har ställt upp för de fria idealen – idéerna och tankarna som gör människan till den rättrådige samhällsmedborgaren vi hyllat.

Vi har genom kloka personers resonemang, skrivit ner och lagstadgat om grunden för vårt samhälles existens och framåtskridande genom de grundlagar vi nu har. Lagar som är kittet i vårt samhällsmaskineri, ett rättesnöre för var och en av oss, oavsett vilket yrke eller funktion vi har i Sverige. På ett mycket finurligt sätt, få alla att känna delaktighet och genom smidigt arbete få kontroll på vårt land när det gäller lokala, regionala eller nationella frågor.

Att kunna kontrollera att rätt beslut tas, utan baktankar eller personliga fördelar. Ett transparant samhälle skapar trygghet och livskraft. Det är ett sunt land där människor kan känna sig delaktiga och därmed bidrar till Sveriges välbefinnande.

Nu håller alla dessa normer, lagar och ordningsregler, som är en stor del av den svenska kulturen och kynnet, på att försvinna.

Ni kan läsa hela artikeln här:

http://newsvoice.se/2016/03/11/lasse-wikman-svenska-regeringen-regerar-mot-sina-landsman/