images

Ny världsordning med förhinder

Vi har under senare år lärt känna globalismen som ett försök att etablera en västlig elitistisk despoti som i ondska och hänsynslöshet överträffar det mesta under mänsklighetens historia. Globalisterna ligger bl.a. bakom miljontals dödade människor och tiotals miljoner på flykt samt onda krafter som Talibaner, IS och skenande terrorism. Jag tror att år 2017 blir året när denna globalism slutligen möter sitt Stalingrad.

Globalismens grand old man är den 101 årige David Rockefeller. I sin bok Minnen skriver han att vissa tror t.o.m. att vi (Rockefellers) är en del i en hemlig sammansvärjning emot USA:s intressen, karakteriserande min familj och mig som internationalister som konspirerar runt om i världen för att bygga en mer integrerad politisk och ekonomisk struktur – En Värld, om ni så vill. Om det är anklagelsen, så är jag skyldig och jag är stolt över det.

I samband med ett möte med globalisternas lobbyorganisation den Trilaterala Kommissionen år 1991 gjorde samme Rockefeller följande konstaterande: Vi är tacksamma mot The Washington Post, The New York Times, Time Magazine och andra framstående publikationer (Main Stream Media alltså/red anm) vars direktörer har deltagit i våra möten och respekterat sina löften om diskretion i nästan 40 år. Det skulle ha varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade varit föremål för publicitetens strålkastarljus under dessa år. Men arbetet är nu mycket mer sofistikerat och förberett för marschen mot en Världsregering. Den övernationella suveräniteten hos en intellektuell elit och globala bankirer är självklart att föredra framför det nationella självbestämmandet tillämpat under gångna århundraden.

Det går dock inte riktigt som man planerat. Globalisterna är desperata vilket avspeglas i hur deras marionett Obama i elfte timmen försöker sätta käppar i hjulen för efterträdaren och nationalisten Trump. Det avspeglas även i den febriga debatten över hela västvärlden om vad man kallar falska nyheter, hackerattacker och av en totalt urspårad hatkampanj mot Ryssland och den ryska presidenten som valt att motsätta sig deras agenda och att utmana dem.

Det som till slut blev sammansvärjningens Stalingrad var Internet och framväxten av ett helt öppet medielandskap där vanliga människor fått voice och där globalisterna tappat den kontroll över nyhetsflödet, som Rockefeller var så stolt över år 1991.

Samma år hade globalisterna satsat på att utnyttja FN som instrument för sin nya världsordning. Rockefellers mycket nära hantlangare Maurice Strong placerades som ordförande för FN:s s.k. miljökonferens i Rio och deras lobbyorganisation Romklubben lanserade skrämselpropagandan om klimatförändringar som avstamp. I Rio antogs Agenda 21 helt i linje med globalisternas plan. Jag själv och stora delar av opinionen gick på det hela och trodde att detta handlade om jordens överlevnad.

Planen siktade in sig på en avgörande FN-konferens som skulle äga rum år 2009 i Köpenhamn. Där räknade man med att driva igenom ett bindande globalt s.k. klimatavtal som skulle ge FN kraftigt ökad överstatlig makt över energianvändningen i världen.

Den globala sammansvärjningens ledande intrigmakare George Soros finansierade år 2006 alarmisten Al Gores produktion av den djupt osakliga filmen En obekväm sanning. Den var proppful med skrämselpropaganda om nära förestående klimatkatastrofer. Det fanns inte mycket i filmen som hade med sanning att göra. Hela västvärldens MSM mobiliserades. Globalisterna har i stort sett hela kontrollen över dem. De såg till att hårdlansera Gores film och började publicera rader av starkt tendensiösa artiklar om olika klimathot. Globalisterna i den norska Nobelkommittén såg till att dra sitt strå till klimatbrasan genom att tilldela Gore fredspriset tillsammans med FN:s klimatkommitté år 2007. Klimatalarmismen fick ett enormt genomslag i hela västvärlden. Allt var upplagt för en triumf i Köpenhamn två år senare – om det inte varit för Internet.

 

Mitt uppvaknande

För egen del vaknade jag till medvetande år 2008 efter ett samtal med gamle Sandvikchefen P-O Eriksson. Jag började på allvar studera den s.k. vetenskap som alarmisterna sa sig ha som utgångspunkt för sin propaganda. Vad jag fann var att larmen var helt byggda på teoretiska datormodeller utan något stöd i faktiska observationer. Verkligheten uppvisade en ytterst måttlig global uppvärmning som inte var särskilt alarmerande. Jag fann även rena vetenskapsbedrägerier där de forskare som städslats av globalisterna satt och ändrade i historiska väderdata, för att få det att se ut som om vi hade en kraftig uppvärmning under senare år. Såväl 30-talets temperaturer som låg på samma nivå som dagens och 1000-talets värmeperiod då det var långt varmare, hade man gått in och ändrat i på gamalt stalinistiskt historierevisionistiskt manér.

I och med att globalisterna hade totalkontroll över MSM blev vi som ifrågasatte larmen effektivt tystade och forskare som pekade på fusket vägrades publicering. Planen hade säkert lyckats om vi inte haft Internet, där vi kritiker kunde föra ut våra synpunkter till en bredare allmänhet. Trots ren smutskastning och karaktärsmord på ärliga forskare, lyckades man inte tysta en snabbt växande skeptikerrörelse.

För mig är dagens debatt om falska nyheter direkt skrattretande, det är ju MSM som just stått för en flod av falska klimatlarm som det ena efter det andra kommit på skam. Isbjörnarna borde varit utdöda för över ett decennium sedan och isen i Arktis och på Grönland borde lika så smält bort. Ingen av alla s.k. tipping points som alarmisterna pratat om har materialiserats. De falska nyheterna kommer ju inte från några obskyra bloggar på nätet utan från MSM – SvD, DN, SVT m.fl. av globalisternas medier.

Globalisternas storstilade plan stod på näsan månaden före FN-konferensen i Köpenhamn då någon whistleblower läkte ut tusentals mejl på Internet skrivna av globalisternas forskare, där hela klimatbedrägeriet obönhörligt avslöjades. Klimatmötet blev ett fiasko och västvärldens ledare som alla medverkat i sammansvärjningen blev djupt förödmjukade.

Med internet och det fria utbytet av information på nätet är anden ute ur flaskan. Globalisternas hemliga planer och intriger avslöjas den ena efter den andra och detta börjar få den politiska opinionen i hela västvärlden att kantra tillbaka till en ökande nationalism. Debatten om falska nyheter och hackerattacker är etablissemangets desperata försök att få tillbaka anden i flaskan och återupprätta sitt nyhetsmonopol. Vad man än lyckas driva igenom så är loppet kört, allmänhetens förtroende för den globalistiska eliten och deras MSM har gått förlorad.

Brexit, Donald Trumps tillträdande som USA:s president och en rad val inom EU under 2017 kommer en gång för alla sätta punkt för den globalistiska sammansvärjningen. Nationella intressen kommer att ta tillbaka initiativet, EU försvagas kraftigt och FN:s roll kommer att bli en skugga av sitt forna jag. Sveriges period som ordförande i Säkerhetsrådet hotar att gå till historien som en katastrofal tid för FN.

Vad som kommer ur denna utveckling kan vi bara spekulera om, jag tror dock att vi får se en värld där folkrika länder som Kina och Indien träder fram i en viktigare geopolitisk roll.