Jag har lyssnat på den amerikanska presidenten Donald Trumps tal i natt till den amerikanska kongressen. Jag har även läst en rad kommentarer i USA efter talet. Den bästa beskrivningen av talet kom från talmannen Paul Ryan som karaktäriserade det som en home run! 80-procentigt positiv reaktion hos allmänheten enligt CNN! Stor succé med andra ord. Min slutsats är att vi ser början på en mycket framgångsrik åttaårig presidentperiod. Jag tror Trump har goda förutsättningar att skriva in sig i historien som en lika framgångsrik president som Ronald Reagan.

Som svensk gjorde talet mig dyster. Hela det svenska etablissemanget med politiker, journalister, kulturpersonligheter och även en del vilsna näringslivsprofiler har gått in för att stödja och underblåsa den hatpropaganda som den degenererade Demokratiska eliten med superintrigmakaren Soros och globalisternas MSM i spetsen sprider mot Trump. Man har blint satsat på att Trumps tid vid makten blir en kort parentes – det blir den inte!

Den snorkiga svenska attityden var en gång densamma mot den mer lågmälde Ronald Reagan som blev efterkrigstidens mest framgångsrika president. Istället har man i åtta år slutit upp bakom den fullständigt misslyckade Obama som skapat terrorväldet ISIS som ägnar sig åt systematiskt folkmord. Det terrorväldet lovade Trump att radera ut. Vad är det för fel på våra styrande?

Sverige med vår patetiska elit har börjat sin relation till Trump med att ställa oss i spetsen för den internationella hatpropagandan mot honom. Våra MSM med DN, SvD, SVT och SR har dagligen dussintals hatinslag som hånar och försöker förminska honom. Och han är medveten om att vi hatar honom, vilket blev övertydligt vid hans tal i Florida för någon vecka sedan. Han kommer inte att missa ett tillfälle att skriva oss på näsan hur dåligt vi klarat integrationen av våra invandrare och hyckleriet bakom vår självutnämnda humanitära stormakt. Sverige är sämst i hela Europa på integration. Vi kan räkna med att detta fiasko från och med nu får stor internationell uppmärksamhet.

Vårt lilla land med vårt näringslivs enorma beroende av USA kan räkna med att Vita Huset kan förbli stängt för våra politiker och företagsledare i åtta år framöver. Det är inget mindre än en nationell katastrof med tanke på att USA nu bara kommer att satsa på bilaterala handelsavtal. Tror någon att Trump kommer att ge det hatiska Sverige en gynnad behandling? Om vår ekonomi skall kunna upprätthållas är vi ytterst beroende av nära och goda relationer med USA – dessa är nu sabbade av det svenska etablissemanget åtta år framöver. Om våra problem med integrationen av muslimska invandrare förvärras finns även risk att svenska affärsmän kan få problem att bli insläppta på affärsresor till USA.

Den svenska eliten har även under Obamatiden inbillat sig att vi skulle kunna smita undan notan för att kunna försvara vårt lands gränser, genom att försöka bli upptagen i NATO-alliansen och bli skyddade av amerikanska soldater. Det kan vi se i stjärnorna efter. Kriterium nummer ett är att vi själva betalar 2% av vår BNP för försvaret, vilket skulle innebära dubblerade försvarsutgifter i jämförelse med dagens. Med tanke på de urusla relationerna till Trump tror jag inte vi skulle släppas in i NATO ens om vi betalade detta.

Det svenska etablissemanget har genom sin snorkiga globalism, sitt högmod och sin inkompetens sett till att Sverige blivit sittande med Svarte Petter. Det är synd om svenska folket, medan amerikanska folket bara är att gratulera till att ha valt en ledare som sätter deras intressen före den grandiosa globalistiska elitens.