Riksföreningen för Metabol Hälsa (RMH) hälsar sina medlemmar i Stockholm välkomna till höstens första tillställning i Stockholm, som är ett frukostmöte 19 september med starttid kl 7:15 på Hotel Birger Jarl på Thulegatan 8 i Stockholm.

Det handlar inte om dieter utan om grundläggande biokemi. Låt september 2019 bli hösten då du kommer tillbaka från semestern och INTE påbörjar någon ny diet. Höj istället ditt Hälso-IQ med en inspirerande föreläsning, där du lär dig hur du kan bli starkare, friskare och smartare genom att utnyttja din egen unika biokemi.

Innan föreläsningen börjar vi med att mäta blodsockret. Därefter äter vi en frukost och RMH:s styrelseledamot Ewa Meurk med hälsoföretaget Elitista berättar mycket inspirerande om dagens forskning och vilka hälsomarkörer som världens forskare är överens om att vi ska hålla koll på. De som vill kan även mäta sitt blodsocker igen efter frukosten.

Mötet är slut ca 9.30 och kostar 245 kr. Som medlem får du 30% rabatt. Ange koden MEDLEM när du bokar plats. Lokalen rymmer 40 personer så skynda på. Bokar gör du här och får dessutom mer information.

Välkommen hälsar

Lars Bern
Vice ordf i RMH