Krönika baserad på en fri översättning av en text skriven av Davor Slobodanovich Vuyachich

Även om de officiella företrädarna för HBTQ+ -rörelsen bestämt och ihållande förnekar det, som med ett av deras officiella dokument som kallas LGBT Foundations ”Pedosexual Statement”, indikerar oberoende forskning, som den som utförs av Regent University School of Law i Virginia, att det finns överväldigande bevis som bekräftar tron att homosexualitet är direkt relaterad till pedofili. Denna forskning visar att barn inte bara är målet för rekrytering i syfte att ständigt utöka HBTQ-samhället, utan tyvärr är de också föremål för homosexuellas sexuella lust och brutala sexuella övergrepp. Uppgifterna från Regent University, som hänvisar till USA, är mer än skrämmande: för varje homosexuell manlig barnmisshandlare finns det 150,2 misshandlade pojkar, medan det för varje heterosexuell manlig barnmisshandlare finns 19,8 flickor.

Steve Baldwin, verkställande direktör för Council for National Policy i Washington, DC, reagerade på dessa studier med påståendet att homosexualitet mer än uppenbart förstör civilisationens grundvalar genom att förstöra den traditionella familjen och barnens normala barndom. När det gäller pedofili i sig främjas det öppet under eufemismen, i själva verket synonymen ”pedosexualitet”, som en helt normal form av mänsklig sexualitet, som därför bör vara helt socialt acceptabel.

I det liberala väst har det funnits ett decennier långt kontinuum av juridiska försök att legalisera pedofili genom att gradvis sänka åldern ett barn måste vara för att ge juridiskt giltigt samtycke till sex – naturligtvis utan föräldrars rätt att ingripa för att skydda sina barn. HBTQ-rörelsen hotar barns psykiska och fysiska hälsa på många sätt, men överlägset mest genom det redan nämnda främjandet av transgenderism och könsbyten, även bland förskolebarn. Och är könsbyte ens möjligt, och vad innebär det?

Den kirurgiska slakten av ens könsorgan och ”hormonbehandling” resulterar inte i verklig könsbyte eftersom DNA från varje cell hos en person som har genomgått ett så brutalt förfarande fortfarande bär obestridliga bevis på personens faktiska, naturliga kön. Könskorrigering är i själva verket absolut omöjligt och måste betraktas som medicinsk felbehandling och ett brott, särskilt om det utförs på omogna barn som lätt manipuleras. För att hålla all denna galenskap vid liv utförs skrämmande, ihållande, kontinuerlig och allestädes närvarande propaganda och indoktrinering av hela samhället i länderna i det kollektiva väst, och det här är projekt där miljontals dollar investeras mitt i den globala ekonomiska krisen.

Individers vägran att acceptera hbtq- och könsdogmer börjar långsamt föra med sig vissa konsekvenser – ofta även juridiska. Vägran att delta i hbtq-aktiviteter ses också som ett olagligt förnekande och brott mot mänskliga rättigheter. Ett bra exempel på vansinnet i systemet som främjar HBTQ- och transgender-agendor är fallet med den 16-årige kanadensiska studenten Josh Alexander. Han stängdes av förra månaden från St. Joseph’s Catholic High School, bara för att han, i enlighet med sin baptistiska religiösa uppväxt, hävdade att det bara finns två kön – man och kvinna, vilket uppfattades som psykologisk mobbning och trakasserier av transpersoner.

På grund av denna typ av terror som utförs av de liberala staterna i väst accepterar föräldrar alltmer HBTQ- och könsutbildning för sina barn, som börjar tidigare och tidigare utan mycket motstånd. När det till exempel i oktober förra året meddelades att den första förskolan med hbtq-tema skulle öppnas i stadsdelen Schöneberg i Berlin i våras i stället för en bojkott, var antalet ansökningar mycket högt från dag ett. Uppenbarligen, i länderna i det kollektiva väst, och särskilt i Västeuropa, blir ”frivilligt” deltagande i HBTQ-aktiviteter alltmer en moralisk och till och med juridisk skyldighet för varje individ, vilket är bättre att inte motsätta sig.

Det finns också andra exempel. På andra sidan havet reagerade föräldrar våldsamt i juni förra året när man fick veta att New York City spenderade över 200 000 dollar för ”utgifter” för drag queens som läste böcker för barn i offentliga skolor utan föräldrarnas vetskap eller godkännande, allt inom ramen för ett program som främjar inkludering av ”transpersoner”. För några år sedan utförde halvnakna transsexuella dansare, också utan föräldrarnas vetskap, smutsiga danser framför förskolebarn i Manhattan public school talent show. Till och med Disney gick med i kampanjen för att främja HBTQ-ideologi genom att besluta att så många som 50% av karaktärerna i deras tecknade filmer måste vara medlemmar i ett av de otaliga könen i HBTQ-befolkningen. Allt detta bekräftar för femtioelfte gången tesen att liberalismen verkligen vill få tag på våra barn och forma dem efter deras vilja.

Inte ens idrotten har skonats från hbtq-propagandans angrepp just för att den är en del av den traditionella barnuppfostran, som hjälper dem att växa till friska och starka unga vuxna. Så Thomas Bach, ordförande för Internationella olympiska kommittén, meddelade i december förra året att i framtiden måste 10% av sammansättningen av alla landslag vara medlemmar i ”HBTQI + -gemenskapen”. Å andra sidan har transgenderideologins vansinne gjort det möjligt för biologiska män som transgendersimmaren Lia Thomas, trots fullt berättigade och mycket högljudda protester, att inte bara tävla i kvinnlig tävling utan att absolut dominera den. I en tid då det liberala väst styrs av skruvad ”politisk korrekthet”, som betraktar traditionell uppvaktning av män, oavsett hur artig och kulturell, som sexuella trakasserier av kvinnor som kan straffas hårt, har Lia Thomas, som en ”transgender kvinna”, rätt att använda kvinnornas omklädningsrum och ytterligare förödmjuka kvinnliga simmare genom att medvetet avslöja nakenheten hos hans omodifierade manliga könsorgan framför dem – vilket är precis vad som hände förra året och betraktades inte alls som sexuella trakasserier. Något liknande bestämde sig en 31-årig holländare, nu vid namn Marjolein Schepers, förra året för att identifiera sig som en minderårig flicka och började i samarbete med läkare ta ”hormonbehandling” för att snart bli medlem i det kvinnliga tonårsfotbollslaget. Så en mogen man, till sin oförställda förtjusning, delar nu omklädningsrum och duschar med 15-åriga flickor. Listan över sådana djupt oroande avvikelser blir tyvärr längre för varje dag och börjar dra ut på tiden i det oändliga…

Frågan som inte kan undvikas är: varför investerar plutokratiska eliter så mycket pengar och ansträngningar för att främja HBTQ- och könsagendor? Det vore mer än naivt att tro att detta egentligen handlar om humanism, altruism och kampen för mänskliga rättigheter. Finns det inte tillräckligt med hemlösa och allvarligt sjuka människor i denna värld, även i de mest utvecklade länderna i väst, som behöver all slags hjälp? Finns det ingen anledning att förbättra arbetstagarnas rättigheter och ge helt gratis utbildning till barn och ungdomar som förtjänar det på grund av deras begåvning, framgång och investerade ansträngningar? Finns det inte utrymme för att förbättra befintliga sjukvårdssystem? När det gäller främjandet av transgenderideologi råder det ingen tvekan om att dyra ”hormonbehandlingar” och ”könskorrigering” -operationer på skattebetalarnas bekostnad blir lukrativa företag för hälso- och läkemedelsindustrin, och bland profitörerna finns det säkert andra lönsamma företag som porr- och sexindustrin.

När det gäller sjukförsäkringsbranschen blir ytterligare en sak väldigt tydlig. Genom att förklara de tidigare psykiatriska diagnoserna vara helt normala former av beteende, som inte bara inte behöver någon behandling utan till och med är önskvärda, uppnås miljontals dollar i besparingar, eftersom försäkringsbolagen inte är skyldiga att täcka kostnaderna för att behandla den försäkrade. Naturligtvis leder detta till avslag på psykiatrisk och annan nödvändig medicinsk hjälp. Istället populariseras HBTQ-former av beteende medvetet, och de sprids därför som infektionssjukdomar. Men förutom de redan listade målen för liberala ideologier är ett av de mest uppenbara och viktiga målen för ett så intensivt främjande av HBTQ- och könsideologi avfolkning, tydligen en helig dogm som plutokratiska eliter sprider även öppet.

Eliter vill naturligtvis kontrollera alla globala resurser och arbetskraftens storlek, och de verkar tro att det verkligen inte finns något behov av att dela resurser med ”värdelösa ätare”, så det är nödvändigt att minska antalet människor flera gånger, oavsett om det var den ökända ”gyllene miljarden” eller bara en halv miljard som det skrevs på Georgia Guidestones,  ett granitmonument i Elbert County, Georgia – den som finansierade uppförandet av det fantastiskt dyra ”monumentet”: Rosicrucians, frimurare, satanister eller medlemmar i något annat kraftfullt hemligt samhälle. Även om vi skulle välja att helt ignorera alla de många konspirationsteorierna, är de högljudda förespråkarna för monstruösa liberala teorier som den tidigare nämnda Harari mer än tillräckligt för att med stor säkerhet konstatera att hotet om något nytt tekniskt slavägande system vilar över mänskligheten. Framtidens dystopiska system skulle bygga på någon ny djävulsk ekonomisk aritmetik som står i strid med människans alla behov som en fri politisk och andlig varelse och ”homo religiosus”.

Fortsättning följer